Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

Πώς οι ασφαλιστές θα βοηθήσουν τους πελάτες να αποζημιωθούν για τα αυτοκίνητά τους

dikaiologitika.gr

Στη συνδρομή της ασφαλιστικής αγοράς για την αποζημίωση των ανθρώπων που τα οχήματά τους έχουν καεί αναφέρεται η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ). Όπως επισημαίνει η Ένωση οι ασφαλιστές μπορεί ανάλογα με την περίπτωση να βοηθήσουν με τα αντίγραφα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και άλλα έγγραφα ταυτοποίησης του οχήματος (άδειες, τιμολόγια με αριθμούς πλαισίων, φωτογραφίες), τα οποία στα περισσότερα οχήματα έχουν καεί.  Όπως αναφέρεται αν η ταυτοποίηση του κάθε οχήματος είναι αδύνατη ακόμη και με αντίγραφα που εμείς διαθέτουμε, τότε μία λύση θα ήταν η μαρτυρία δύο ατόμων περί της αλήθειας του αιτήματός”.

Ειδικότερα η ανακοίνωση είναι η εξής:

“Βιώνουμε όλοι μας, μια ανείπωτη τραγωδία, από τις απώλειες τόσων πολλών ανθρώπινων ζωών αλλά και περιουσιών, γεγονότα που βυθίζουν σε πένθος, θλίψη αλλά και περισυλλογή όλη την χώρα μας.

Από την σκοπιά μας ως Ασφαλιστές, έχουμε ένα παραπάνω λόγο, αυτές τις κρίσιμες ώρες για τους συνανθρώπους και πελάτες μας, που έχουν πληγεί από τα γεγονότα να είμαστε κοντά τους πρακτικά και με κάθε τρόπο που μπορούμε να σκεφτούμε και να βοηθήσουμε.

Με αυτήν τη σκέψη και βλέποντας τις γκρίζες άμορφες μάζες στις οποίες μετατράπηκαν τα αυτοκίνητα που κάηκαν, και τον τρόπο που περιμαζεύονται από τους δρόμους , προκύπτει ένα ερώτημα:

Πώς θα αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες τους, που έχουν ασφαλίσει τα οχήματά τους με φωτιά ή και μικτή, στις περιπτώσεις που οι άδειες κάηκαν, οι πινακίδες καταστράφηκαν, ή οι αριθμοί πλαισίου είναι αδύνατον να αναζητηθούν;

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι άνθρωποι της Διαμεσολάβησης αλλά και οι Εταιρείες, θέλουμε να δείξουμε την ευαισθησία μας και να διευκολύνουμε τους Ασφαλισμένους μας, που αδυνατούν να αποδείξουν την ιδιοκτησία των κατεστραμμένων αυτοκινήτων τους.

Στα αρχεία του καθενός μας, υπάρχουν τα αντίγραφα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και άλλα έγγραφα ταυτοποίησης του οχήματος (άδειες, τιμολόγια με αριθμούς πλαισίων, φωτογραφίες).

Εδώ λοιπόν είναι αναγκαία η έμπρακτη συνδρομή μας.

Αν η ταυτοποίηση του κάθε οχήματος είναι αδύνατη ακόμη και με αντίγραφα που εμείς διαθέτουμε, τότε μία λύση θα ήταν η μαρτυρία δύο ατόμων περί της αλήθειας του αιτήματός .

Μπορεί να υπάρχουν και  άλλες καλύτερες λύσεις, και καλόν είναι να αναζητηθούν άμεσα”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 15 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Πώς οι ασφαλιστές θα βοηθήσουν τους πελάτες να αποζημιωθούν για τα αυτοκίνητά τους! https://www.insurancedaily.gr/pos-asfalistes-tha-voithisoun-tous-pelates-na-apozimiothoun-gia-ta-aftokinita-tous/