Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Πώς θα ανοίξετε κατάστημα στην Αθήνα με πληρωμένο ενοίκιο – Αίτηση

freepik

Μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου θα μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να ανοίξουν κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας να κάνουν αίτηση για το πρόγραμμα “Καταστήματα στην Πόλη-Στοά Εμπόρων” του δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται μία ενέργεια του δήμου που έχει σαν στόχο να δώσει κίνητρα σε επιχειρηματίες που θα εγκατασταθούν σε ένα ιστορικό σημείο της πόλης. Για αυτό και ο δήμος αναλαμβάνει την κάλυψη του ενοικίου και των λειτουργικών αναγκών για έξι μήνες.

Κάντε εδώ την αίτηση

Όπως αναφέρεται:

Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

• Στη συγκεκριμένη περιοχή παρέμβασης, ο δήμος Αθηναίων εξασφαλίζει την επαναλειτουργία 10 κλειστών καταστημάτων που βρίσκονται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης.

• Κάθε κατάστημα θα στεγάζει έναν ή και περισσότερους φορείς της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, σύμφωνα με το ν.4430/2016, αλλά και φορείς οι οποίοι έχουν σαφή και δηλωμένο κοινωνικό σκοπό και αντίκτυπο και ασκούν, ή επιθυμούν να ασκήσουν, επιχειρηματική δραστηριότητα για να πετύχουν τη βιωσιμότητά τους και την επίτευξη των σκοπών τους.

• Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η εγχώρια παραγωγή και διάθεση ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων που προάγουν το κοινωνικό και περιβαλλοντικό όφελος και διατίθενται σε καταναλωτές, όπως και σε επιχειρήσεις ή/και φορείς του δημοσίου.

• Διάρκεια παραχώρησης καταστήματος: 6 μήνες, από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

• H Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη δράση στη Στοά Εμπόρων θα μείνει ανοιχτή έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2018.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Πώς θα ανοίξετε κατάστημα στην Αθήνα με πληρωμένο ενοίκιο - Αίτηση! https://www.insurancedaily.gr/pos-tha-anixete-katastima-stin-athina-pliromeno-enikio-etisi/