Ασφάλιση για Φυσικές Καταστροφές

Πώς θα δείτε εάν βρίσκεστε σε περιοχή με υψηλό κίνδυνο πλημμύρας


Έναν παγκόσμιο διαδικτυακό χάρτη πλημμυρών που μπορεί να βοηθήσει φορείς, αρχές, πολίτες αλλά και κλάδους που σχετίζονται με την αποκατάσταση και την αποζημίωση φυσικών φαινομένων, όπως οι ασφαλιστικές δημιούργησε η FM Global. Ο χάρτης για τις πλημμύρες είναι παγκόσμιος και ανοιχτός σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου, που βάζοντας τη διεύθυνση τους μπορούν να δουν εάν υπάρχει στην περιοχή τους κίνδυνος πλημμυρών και εάν είναι σε μέτριο ή υψηλό βαθμό.

Σε αντιδιαστολή με τα εργαλεία που είχαν μέχρι τώρα δημιουργηθεί σε αυτό τον τομέα και βασίζονταν σε δεδομένα και στοιχεία προηγούμενων πλημμυρικών φαινομένων, ο νέος χάρτης της FM Global αναλύει δεδομένα όπως η υδρολογία, η επιστήμη των υδατικών πόρων, οι βροχοπτώσεις, η εξάτμιση, η τήξη χιονιού και το έδαφος.

Την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε εδώ

Στη συνέχεια βάζετε τη διεύθυνσή σας ή την περιοχή που θέλετε να δείτε και εμφανίζονται με ροζ χρώμα οι περιοχές υψηλού κινδύνου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + 18 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Πώς θα δείτε εάν βρίσκεστε σε περιοχή με υψηλό κίνδυνο πλημμύρας! https://www.insurancedaily.gr/pos-tha-dite-ean-vriskeste-se-periochi-ypsilo-kindyno-plimmyras/