Ασφαλιστικές Ειδήσεις

“Prime Care Benefit” – Συνεργασία Eurolife-Βιοιατρικής


eurolifeΗ Eurolife ERB Aσφαλιστική και ο Όμιλος της Βιοιατρικής προχώρησαν σε επέκταση της συνεργασίας τους λανσάροντας από 1η Ιανουαρίου ένα νέο πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων «Prime Care Benefit». Με σκοπό την ενημέρωση των συνεργατών της Eurolife ERB για το νέο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Βιοιατρικής ημερίδα στην οποία συμμετείχε και ο Απόστολος Τερζόπουλος, Σύμβουλος Διοίκησης Ομίλου Βιοιατρικής. Από την πλευρά της Eurolife ERB, o Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης προλογίζοντας την Ημερίδα, πραγματοποίησε ένα μικρό απολογισμό για το έτος 2012, σε ό,τι αφορά την Εταιρεία και αναφέρθηκε στη στρατηγική συνεργασία της Εταιρείας με τον Όμιλο της Βιοιατρικής, στο κομμάτι της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Στη συνέχεια, ο Αθανάσιος Λοπατατζίδης, Σύμβουλος Διοίκησης της Βιοιατρικής, παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, καθώς και τα στοιχεία και πλεονεκτήματα του Ομίλου της Βιοιατρικής ενώ οι Αθανάσιος Βλάχος, Διευθυντής Βιοκλινικής Αθηνών και Πέτρος Λούκας, Διευθυντής Βιοκλινικής Πειραιά, έδωσαν στους παρευρισκόμενους, περισσότερες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες κλινικές.

Το ενδιαφέρον των συνεργατών κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, με δεδομένο ότι το αντικείμενο της Ημερίδας άπτεται άμεσα της ανάπτυξης των πωλήσεων, στον ιδιαίτερο αναπτυσσόμενο χώρο της ασφάλισης περίθαλψης, κάτι που αποδεικνύει και η μεγάλη προσέλευση συνεργατών που ξεπέρασαν τα 120 άτομα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
"Prime Care Benefit" - Συνεργασία Eurolife-Βιοιατρικής! https://www.insurancedaily.gr/prime-care-benefit-me-sunergasia-eurolife-bioiatrikis/