Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Πρόκληση το μπλοκάρισμα της Exin για την Εθνική Ασφαλιστική


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής και το… μπλοκάρισμα της διαδικασίας υποβολής του επίμαχου φακέλου από την πλευρά της Exin.

του Πλάτωνα Τσούλου

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal αν όχι τυπικά, στην ουσία του τουλάχιστον, έχει σχεδόν ανατραπεί. Το μόνο που μένει είναι το τι θα ανακοινώσει, τόσο η Exin προκειμένου να σχολιάσει τα όσα είδαν μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, όσο όμως και η Τράπεζα της Ελλάδος για τη συνέχεια που θα έχει η όλη υπόθεση, αλλά και η Εθνικής Τράπεζα, ως μετόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής, για το τι προτίθεται να πράξει από εδώ και στο εξής.

Πληροφορίες του ID αναφέρουν ότι, η μεγαλύτερη ίσως πρόκληση έχει να κάνει με τα περιθώρια που υπάρχουν για τη συνέχιση του διαγωνισμού.

Πηγές της αγοράς αναφέρουν πως κάτι ανάλογο δεν προβλέπεται από τις προδιαγραφές του, ενώ ξεκάθαρη θέση επί του θέματος αποφεύγουν να διατυπώσουν παράγοντες της Τ.τ.Ε. με τους οποίους επικοινώνησε το ID.

Πάντως, στο βαθμό που τελικά καταστεί ανέφικτο για την Εθνική Τράπεζα να “απευθυνθεί” στην κινεζική Fosun ως δεύτερη πλειοδότρια εταιρεία στο διαγωνισμό για την εξαγορά του 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής, αυτό θα σημάνει την εκκίνηση του διαγωνισμού από μηδενική βάση και άρα νέες πολύμηνες καθυστερήσεις για την ολοκλήρωσή του.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Πρόκληση το μπλοκάρισμα της Exin για την Εθνική Ασφαλιστική! https://www.insurancedaily.gr/proklisi-blokarisma-tis-exin-gia-tin-ethniki-asfalistiki/