
Σε 641 ελέγχους εφαρμογής των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων, κατά τη διάρκεια του καύσωνα Κλέων, προχώρησε η Επιθεώρηση Εργασίας.
Ο απολογισμός των ελέγχων αφορά στην περίοδο 14-26 Ιουλίου, σε ώρες και συνθήκες που προβλέπονταν με σχετική υπουργική απόφαση, για όλες τις εξωτερικές εργασίες (διανομείς, εργοτάξια, οικοδομές, ναυπηγοεπισκευαστικές ζώνες κ.α.).
Στο σύνολο των 641 ελέγχων, σε 55 περιπτώσεις επιβλήθηκαν χρηματικές κυρώσεις συνολικού ποσού 110.000 ευρώ και σε 18 από αυτές παύση των εργασιών. Οι 179 από τους ελέγχους έγιναν σε διανομείς.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν πρόσθετα αυτών που γίνονται με βάση το ετήσιο επιχειρησιακό σχέδιο της Επιθεώρησης Εργασίας και επιπλέον των ελέγχων που διεξάγονται σε δραστηριότητες σχετικές με τον τουρισμό, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.
Σχόλια

Cover Insurance & Eurolife FFH: Επιβραβεύοντας την επιτυχία, επενδύοντας στους ανθρώπους
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz
Δείτε τους 30 φιναλίστ στα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2026
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

19 έως 23 Οκτωβρίου τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ

Ν.Κεραμέως: "Ενισχύουμε τους εργαζόμενους γονείς"

Σε 500.000 πρόσθετους εργαζόμενους επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ 7-11 Σεπτεμβρίου

17 έως 21 Αυγούστου τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ

Τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 3 έως 7 Αυγούστου

ΥΠΕΚΑ: Συμπληρωματική σύνταξη μέσω του ν/σ για την επαγγελματική ασφάλιση

















