
Ηλεκτρονική φόρμα για να υποβάλλουν οι διαμεσολαβούντες αναφορά για τις αθέμιτες πρακτικές των τραπεζών δημιούργησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων.
Όπως αναφέρεται οι αναφορές είναι ανώνυμες εφόσον αυτός που τις υποβάλλει δεν επιθυμεί να δηλώσει το όνομα του καθώς “Το σύστημα δεν αποκαλύπτει ποιός απαντά εκτος και αν θέλει στο τέλος να δηλώσει τα στοιχεία του”.
Πληροφορίες που πρέπει να συμπληρώνονται είναι:
1)Η αναφορά του περιστατικού μπορεί να αναφέρει το ονοματεπώνυμο του πελάτη εάν ο πελάτης συμφωνεί, θα μπορούσε όμως να είναι και ανώνυμη.
2) Θα ήταν σημαντικό να μας γνωστοποιείται το Τραπεζικό Ίδρυμα στο οποίο έγινε το περιστατικό και κατά προτίμηση και το υποκατάστημα.
3) Θα ήταν αναγκαίο να αναφέρεται το είδος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου το οποίο με αθέμιτο τρόπο προσπαθούσε να οικειοποιηθεί η Τράπεζα.
Σχόλια

Έκλεισε το deal για το Ιασώ
Υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας 360° από τη VICE VERSA CYBER
H Mega Brokers εξαγοράζει την Deal Insurance
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Ersin Pak: «Ας αφήσουμε πίσω το παρελθόν και ας κοιτάξουμε μπροστά»
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ersin Pak: «Ας αφήσουμε πίσω το παρελθόν και ας κοιτάξουμε μπροστά»

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ εγκαινιάζει το νέο της Blog

ΕΑΕΕ & TSB: Ανταλλαγή πρακτικών Ελλάδας - Τουρκίας στις ασφαλίσεις για σεισμό

Η Ατλαντική Ένωση στηρίζει την Maxus στην Auto Athina 2026

Έκτακτη «ένεση» άνω του 1 εκατ. ευρώ στο Επικουρικό Κεφάλαιο

«insurance.mag»: Κυκλοφορεί αύριο με την free press LiFO

Η Karavias Art Insurance στηρίζει το SYNANSTRY ART PROJECT


















