Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Qudos Insurance σταματά τις νέες εργασίες


Η Qudos Insurance, η οποία αποκτήθηκε από τη New Nordic Holding τον Μάρτιο του 2017 σταμάτησε σύμφωνα με το business insider να αναλαμβάνει νέες εργασίες εν αναμονή της αναδιάρθρωσής της εταιρείας.

Σε ανακοίνωσή της, η New Nordic δήλωσε ότι θα συνεχίσει το έργο αναδιάρθρωσης στην Qudos με σκοπό την εκ νέου έναρξη της πλατφόρμας undewriting μετά από έλεγχο όλων των αναγκαίων παραμέτρων. Λειτουργώντας σε όλη την Ευρώπη, ιδιαίτερα στη Σκανδιναβία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η Qudos είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία ασφάλισης ζημιών που εδρεύει στη Δανία.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής της New Nordic, Nicolai Borcher Hansen, η ασφαλιστική αγορά, ειδικά στη Σκανδιναβία, είναι γεμάτη ευκαιρίες για καλά οργανωμένες ασφαλιστικές επιχειρήσεις. “Η φιλοδοξία μας να δημιουργήσουμε καινοτόμα, διασυνδεδεμένα ασφαλιστικά προϊόντα παραμένει βασικό στοιχείο της στρατηγικής μας”, εξήγησε ο Διευθύνων Σύμβουλος. «Με μια αναδιάρθρωση της ασφαλιστικής πλατφόρμας σε συνδυασμό με μια συνετή λύση στις τρέχουσες υποχρεώσεις της Qudos, θα είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε τόσο μακροπρόθεσμους στόχους όσο μια προσανατολισμένη προς τον πελάτη και τεχνολογικά προηγμένη υπηρεσία με αξία.”

Τον περασμένο μήνα, ξεκίνησαν νέες διαδικασίες εναντίον της Echelon Financial Holdings, πρώην ιδιοκτήτριας εταιρείας της Qudos, στο Δανικό Ινστιτούτο Διαιτησίας – υποστηρίζοντας ότι η θυγατρική ήταν σε χειρότερη μορφή από αυτή που παρουσιάστηκε.

“Η Qudos πωλήθηκε σε κατάσταση αναταραχής και ξεκίνησε μια μεγάλη αναδιάρθρωση, η οποία μέχρι σήμερα, πέρα ​​από τις εισφορές κεφαλαίου, έχει οδηγήσει στην βελτίωση της εταιρείας κατά 50%. Η νέα σκανδιναβική εταιρεία πιστεύει ότι οι βασικές πληροφορίες όχι μόνο παρακρατήθηκαν, αλλά δεν αναφέρθηκαν δόλια κατά τη διάρκεια της πώλησης. Η Echelon αρνήθηκε από τότε όλους τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι θα υπερασπιστεί τον εαυτό της με νομικά μέσα.

Πηγή: Business Insurance


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Qudos Insurance σταματά τις νέες εργασίες! https://www.insurancedaily.gr/qudos-insurance-stamata-tis-nees-ergasies/