Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Σ.Υ.Α.Ε.: Δωρεάν Βιωματικό Εργαστήριο – «Τα σημάδια της «τοξικότητας» στη ζωή μας

ΣΥΑΕ

Ο Σ.Υ.Α.Ε. βλέποντας τη μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση που είχαν τα εργαστήρια ενηλίκων που διοργάνωσε τα προηγούμενα χρόνια, δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του, να συμμετέχουν δωρεάν και φέτος σε βιωματικό εργαστήριο ενηλίκων με θέμα:

«Τα σημάδια της “τοξικότητας” στη ζωή μας & πώς μπορούμε να τα απομακρύνουμε!»

Η «τοξικότητα» στις μέρες μας κρύβεται δυστυχώς σε πάρα πολλούς τομείς της ζωής μας. Μέσα από το εργαστήρι μας θα προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε τον εαυτό μας και να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε την τοξικότητα που βιώνουμε, ώστε να μπορέσουμε να την αντιμετωπίσουμε και να αισθανθούμε καλύτερα.

To εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουνίου στις 18:00 μμ στα γραφεία του Σ.Υ.Α.Ε., Βησσαρίωνος 9 & Σίνα στον 4ο όροφο, στην αίθουσα της ΟΤΟΕ, και θα έχει διάρκεια δύο ώρες (από τις 18:00 έως τις 20:00).

Το εργαστήρι συντονίζει η ψυχοθεραπεύτρια κ. Έρη Μπασιούκα.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο e-mail του Συλλόγου syae@oase.gr όπου θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, η εταιρεία, η διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας & το e-mail. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 26/6/2017.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + 12 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Σ.Υ.Α.Ε.: Δωρεάν Βιωματικό Εργαστήριο - «Τα σημάδια της «τοξικότητας» στη ζωή μας! https://www.insurancedaily.gr/s-y-e-dorean-viomatiko-ergastirio-ta-simadia-tis-toxikotitas-sti-zoi-mas/