
Ανοδικά κινούνται και φέτος τα βασικά οικονομικά μεγέθη της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, με την παραγωγή της Εταιρείας να έχει στο επτάμηνο φθάσει τα 17 εκατ. ευρώ καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 4%.
Στόχος της Εταιρείας για το τρέχον 12μηνο είναι να αυξήσει τα έσοδα από τις ασφαλιστικές εργασίες στα 28,5 εκατ. ευρώ από 27,5 εκατ. ευρώ που ήταν το 2016. Η διοίκηση της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής προβλέπει και φέτος σε κερδοφορία, έχοντας κλείσει την περσινή χρονιά με καθαρό προ φόρων αποτέλεσμα θετικό κατά 1,396 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι η φετινή άνοδος της παραγωγής αποδίδεται στην αύξηση εσόδων που καταγράφουν όλοι οι βασικοί κλάδοι ασφάλισης στους οποίους δραστηριοποιείται η Εταιρεία. Τέλος, φέτος η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έχει αναβαθμίσει το σύνολο των προϊόντων Ζωής που διακινεί στην αγορά, ενώ λάνσαρε και ένα νέο πρόγραμμα για τις ασφαλίσεις κατοικιών.
Πρόκειται για ενέργειες οι οποίες στήριξαν την παραγωγή της, αναφέρεται από τη διοίκησή της.
Σχόλια

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Τα διδάγματα στην Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο Ιράν
Στο 14ο Kallithea Run η EUROINS Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός
Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

syndea: Το «συν» στον Συνεταιρισμό & την Ιδιωτική Ασφάλιση

Κ. Καραμανλής: Η Ασφαλιστική Αγορά σε ρόλο εγγυητή της σταθερότητας

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έγινε SYNDEA!

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας φέρνει νέες υπηρεσίες στην ασφάλιση

Με ρυθμό ανάπτυξης 4,5% η Συνεταιριστική Ασφαλιστική






