
Ως θετική χρόνια χαρακτηρίζεται το 2023 για τη ΜINETTA Ασφαλιστική. Σύμφωνα με στελέχη της, η παραγωγή ασφαλίστρων αναμένεται να κλείσει αυξημένη κατά 8% με 9%, στα επίπεδα των 65 με 66 εκατ. ευρώ. Η κερδοφορία της εταιρείας θα κυμανθεί μεταξύ του 1 και 1,5 εκατ. ευρώ.
Του Πλάτωνα Τσούλου
Η Μινέττα Ασφαλιστική, παράλληλα με τις Γενικές Ασφαλίσεις, συνεχίζει να αναπτύσσεται και τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας, στις οποίες εμφανίζει και φέτος σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης που αποτυπώνεται σε υψηλό μονοψήφιο ποσοστό, ωστόσο ακόμα η συμμετοχή των συγκεκριμένων καλύψεων παραμένει σχετικά χαμηλή στο σύνολο του χαρτοφυλακίου.
Σε ό,τι αφορά τις καταστροφές που προκάλεσε στη Θεσσαλία το ακραίο καιρικό φαινόμενο Daniel και τις επιπτώσεις που υπήρξαν στα οικονομικά στοιχεία της Μινέττα, η εκτίμηση της εταιρείας είναι ότι οι αποζημιώσεις θα κινηθούν σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, δεν πρόκειται δηλαδή να ξεπεράσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Interlife: Digital Insurance Hub & νέες ψηφιακές υποδομές
H ψυχολογία στην πώληση και η διαχείριση της άρνησης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ιnsurancemarket: Ασφάλιση σε 3 άτοκες δόσεις μέσω Klarna

Έβαλαν το… χεράκι τους και τα ασφάλιστρα

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές

Interlife: Digital Insurance Hub & νέες ψηφιακές υποδομές

To ομαδικό της DRAEGER περνάει από την NN στην Eurolife FFH

Νέα στοιχεία επικοινωνίας με την INSURANCE JSC DALLBOGG

















