Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΣΕΣΑΕ: 5ο Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου για καλό σκοπό

ΣΕΣΑΕ

Σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα αλλά και με έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων και τελικά με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πέμπτο, ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΣΑΕ) για τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο, 20 Μαΐου 2017.

Από τις δεκαεπτά (17) ποδοσφαιρικές ομάδες της ασφαλιστικής αγοράς που αναμετρήθηκαν στο τουρνουά, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας INTERAMERICAN, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο για χάρη της ΜΚΟ “ΔΙΟΓΕΝΗΣ”.

Τη δεύτερη θέση του τουρνουά κατέλαβε η ομάδα της εταιρίας CROMAR, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας METLIFE.

ΣΕΣΑΕ

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών επιθυμεί να συγχαρεί θερμά όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά και να ευχαριστήσει όλους τους φίλους που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να συμβάλουν στο φιλανθρωπικό σκοπό του Συνδέσμου.

Το τουρνουά υποστήριξαν με χορηγίες οι Εταιρίες:

CARPENTER TURNER – Πλατινένιος Χορηγός

INTER PARTNER ASSISTANCE και MATRIX BROKERS S.A. – Χρυσοί Χορηγοί

CARGLASS και PRIME INSURANCE – Υποστηρικτές

ΣΕΣΑΕ


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΣΕΣΑΕ: 5ο Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου για καλό σκοπό! https://www.insurancedaily.gr/sesae-5o-imerisio-tournoua-podosferou-gia-kalo-skopo/