ΕΚΕ

ΣΕΣΑΕ: Φέτος, Μπορούμε να προσφέρουμε ξανά … από το Κέντρο της Γης

ΣΕΣΑΕ

Μία ξεχωριστή δράση προσφοράς στην κοινωνία μέσω του εθελοντισμού οργανώνει και φέτος ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών στο πλαίσιο της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης. Το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 τα μέλη του Συνδέσμου θα βρίσκονται στο «Κέντρο της Γης» στο Οικολογικό Πάρκο «Αντώνη Τρίτση», για να ζήσουν ξανά την εμπειρία της συλλογικής κουζίνας, να μαγειρέψουν και να προσφέρουν 1.500 μερίδες φαγητού στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Στη δράση αυτή, συμπράττει, για δεύτερη φορά, και ο διακεκριμένος chef Γιάννης Λουκάκος, o οποίος θα επιμεληθεί των συνταγών που θα παρασκευαστούν και θα επιβλέψει μέρος της διαδικασίας παράδοσης, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά, έμπρακτα, την κοινωνική του ευαισθησία.

Οι εθελοντές του Συνδέσμου με την καθοδήγηση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και κοινωνικής νοημοσύνης «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ», θα προετοιμάσουν και θα συσκευάσουν τις 1.500 μερίδες φαγητού, οι οποίες θα διανεμηθούν σε ιδρύματα (εστίες αστέγων, συσσίτια, καταφύγια προσφύγων) από τους ίδιους τους εθελοντές σε συνεργασία με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», μη κερδοσκοπική εταιρία κατά της σπατάλης του περισσευούμενου φαγητού.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΣΕΣΑΕ: Φέτος, Μπορούμε να προσφέρουμε ξανά ... από το Κέντρο της Γης! https://www.insurancedaily.gr/sesae-fetos-boroume-na-prosferoume-xana-apo-kentro-tis-gis/