Ασφαλιστικές Ειδήσεις

«Sine Qua Non» οι άνθρωποι του Agency για τη MetLife


Δημήτρης Μαζαράκης - MetLife

Τη διήμερη Ετήσια Εκδήλωση της για την απονομή βραβείων στους συνεργάτες του Agency από όλη την Ελλάδα πραγματοποίησε πρόσφατα η MetLife. Η Εταιρεία πιστή στη δέσμευσή της να είναι δίπλα στους ανθρώπους της, βράβευσε τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, ενώ παρουσίασε τη στρατηγική της Εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife, Δημήτρης Μαζαράκης, αναφέρθηκε στην ηγετική θέση της Εταιρείας μέσα στην Ελληνική Ασφαλιστική αγορά αλλά και στα πολύ καλά αποτελέσματα του 2015. Τα αποτελέσματα αυτά, όπως τόνισε, οφείλονται στις σωστές στρατηγικές επιλογές και στην ικανότητα των ανθρώπων της Εταιρείας. Τόνισε επίσης ότι μέσα σε ένα περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς ο ασφαλιστής είναι Sine Qua Non για την Ασφαλιστική Αγορά και τη MetLife.

Γιώργος Ζερβουδάκης - MetLifeΟ Γιώργος Ζερβουδάκης, Επικεφαλής Face to Face Distribution Ελλάδας ανέφερε: «Τα αποτελέσματα του Agency αποδεικνύουν ότι συνεχίζουμε να είμαστε σταθερά η πιο δυνατή ομάδα. Ο καθένας από εμάς αλλά και όλοι μαζί ως ομάδα σκεπτόμαστε και πράττουμε επαγγελματικά με ρεαλισμό σηματοδοτώντας την επιτυχία μας. Είμαστε νικητές!».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Eric Clurfain, Επικεφαλής της Περιφέρειας Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης της MetLife και ο κ. Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο οποίος στήριξε το Agency επί πολλές δεκαετίες από διάφορες επιτελικές θέσεις μέσα στην Εταιρεία.

Η πρώτη ημέρα της εκδήλωσης έκλεισε ευχάριστα υπό τους ήχους jazz και latin μουσικής με το συγκρότημα Jazz Company.

Οι εργασίες του ετησίου Συνεδρίου Πωλήσεων που πραγματοποιήθηκε τη δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης, επικεντρώθηκαν σε θέματα στρατηγικής στον τομέα των προϊόντων και του Marketing, στους στόχους των πωλήσεων για το 2016, όπως και στην περαιτέρω βελτίωση των διαδικασιών, με τους συμμετέχοντες να επιβεβαιώνουν στην πράξη τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει ολοκληρωμένες και ευέλικτες λύσεις για τους ασφαλισμένους της.

Infographic MetLife

Η ισορροπία της επιτυχίας της MetLife βασίζεται στην πελατοκεντρικότητα, στις μοναδικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στα ευέλικτα προϊόντα και στη δέσμευσή της για ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων. Μέσα από μία πορεία επιτυχημένων δράσεων, η MetLife βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους του Agency, συνεχίζοντας να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της, καθώς οι ίδιοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Εταιρείας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
«Sine Qua Non» οι άνθρωποι του Agency για τη MetLife! https://www.insurancedaily.gr/sine-qua-non-i-anthropi-tou-agency-gia-ti-metlife/