
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Webinar (τηλεδιάσκεψη) της Sofos Insurance Agency A.E. σε συνεργασία με τον κ. Παναγιώτη Λελεδάκη, Ιδρυτή & CEO της IFFAacademy. Η τηλεδιάσκεψη έλαβε μέρος την Τετάρτη 1/04/2020 και η ανταπόκριση των συνεργατών ήταν ενθουσιώδης.
Την παρουσίαση άνοιξαν οι κ. Χρήστος Σοφός, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, Θρασύβουλος Σοφός, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Sofos Insurance Agency, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά το παραγωγικό τους δίκτυο, που παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, ενίσχυσε το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιό του και πραγματοποίησε αξιοσημείωτη αύξηση παραγωγής στη Sofos Insurance Agency το πρώτο τρίμηνο του 2020.
Στη συνέχεια οι συνεργάτες ενημερώθηκαν για τα μέτρα που έλαβε η Sofos εν μέσω της κρίσης της πανδημίας και την αποτελεσματικότητα της εργασίας εξ αποστάσεως, χάρη στο σύγχρονα τεχνολογικά της εργαλεία, αλλά και την άριστη ανταπόκριση του τμήματος μηχανογράφησης. Η αδιάλειπτη λειτουργία της εταιρείας δεν θα μπορούσε να επηρεαστεί από την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και από καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης που μπορεί να μας επηρεάζουν.
Επίσης, το δίκτυο ενημερώθηκε για τα νέα μέτρα που πάρθηκαν από την κυβέρνηση, σχετικά με την ένταξη του ΚΑΔ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην κρατική στήριξη, για το επίδομα των 800€, αλλά και για την παράταση που δόθηκε με υπουργική απόφαση σχετικά με την ανανέωση των αδειών τους και την κατάθεση των βεβαιώσεων επαναπιστοποίησης των 75 ωρών.
Η Sofos Insurance Agency αντιλαμβανόμενη πλήρως την κρίση που βιώνουμε, στέκεται δίπλα στο δίκτυό της και ανακοίνωσε νέα παραγωγικά bonus για το 2020 που θα ενισχύσουν το εισόδημα των συνεργατών της σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.
Η τηλεδιάσκεψη έκλεισε με τον κ. Παναγιώτη Λελεδάκη, ο οποίος παρουσίασε καινοτόμους και πρωτοποριακούς τρόπους εργασίας εξ αποστάσεως και ενθάρρυνε το δίκτυο πωλήσεων ότι η πανδημία δεν μπορεί να μειώσει τα παραγωγικά μας αποτελέσματα, αλλά να μας κάνει πιο ισχυρούς.
Η Sofos Insurance Agency εγκαινιάζει με τον τρόπο αυτό τη νέα ψηφιακή της εποχή, η οποία θα εφαρμοστεί πλήρως αρχές Μαΐου με διοργανώσεις Webinar για προϊοντικές ενημερώσεις και πολλές άλλες εκπαιδεύσεις που άπτονται του επαγγέλματός μας.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Συνεργασία ARAG Hellas & Sofos Insurance Agency Α.Ε.

Όμιλος ARAG: Δωρεάν νομικές συμβουλές σε όλους τους πολίτες

Προστασία δέρματος & COVID-19

Είναι στην πραγματικότητα τα παιδιά πιο ανθεκτικά στη λοίμωξη από το νέο Corona ιό (nCoV-19);

COVID-19 και εγκυμοσύνη: Ανασκόπηση διεθνούς βιβλιογραφίας

COVID-19: Ιστορική αναδρομή, τύποι, προφύλαξη, συμπτώματα, εμβολιασμοί & παρακολούθηση

Συναισθηματική Πείνα: Πώς να την αντιμετωπίσουμε


















