Εκδηλώσεις

Sofos Insurance Agency & Groupama: Επένδυση στη συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών

Sofos Insurance

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα ενημέρωσης του παραγωγικού δικτύου της Εταιρείας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Sofos Insurance Agency στην αίθουσα King George Hall επί της πλατείας Γεωργίου, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Groupama.

Η παρουσία 50 και πλέον συνεργατών του Υποκαταστήματος Πάτρας (sofos insurance agency) σε συνδυασμό με την δυναμική παρουσία των ανθρώπων της εταιρείας Groupama χάρισε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και μία εποικοδομητική συνάντηση. Από την εταιρεία παρευρέθηκαν οι κ.κ.

  • Διβανής Δημήτριος (Διευθυντής Πωλήσεων Ανεξάρτητων Δικτύων Groupama),
  • Αθανασάκη Βίκυ (Υπεύθυνη Υποστήριξης Ανεξάρτητων Δικτύων Groupama)

και από τη Sofos Insurance Agency οι κ.κ.

  • Σοφός Χρήστος (Πρόεδρος & Διευθύνων σύμβουλος),
  • Σοφός Γεώργιος (Μέλος Δ.Σ. & Διευθυντής οργάνωσης & Underwriting),
  • Σοφός Θρασύβουλος (Μέλος Δ.Σ. & Διευθυντής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων),
  • Παναγόπουλος Γεώργιος (Διευθυντής κλάδου Ζωής & Υγείας),
  • Μαδιάς Χρήστος (Διευθυντής Υποκαταστήματος Πάτρας Sofos Insurance Agency A.E.) και όλα τα στελέχη του Υποκαταστήματος.

Sofos Insurance

Τη συνάντηση άνοιξε ο κ. Σοφός Χρήστος απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό και εν συνεχεία ο κ. Διβανής Δημήτριος, ο οποίος έκανε μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία της Εταιρείας. Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κ. Αθανασάκη, η οποία παρουσίασε τα νέα νοσοκομειακά προγράμματα της Groupama, προγράμματα αρκετά ανταγωνιστικά και πλούσια σε καλύψεις. Τέλος, ο κ. Διβανής παρουσίασε τα άκρως ελκυστικά πακέτα περιουσίας cocoon για την κάλυψη πυρός κατοικιών και επιχειρήσεων και τα προγράμματα αυτοκινήτων eco 66.

Sofos Insurance

(από αριστερά) Χρ. Μαδιάς, Δ. Διβανής, Χρ. Σοφός, Γ. Σοφός & Βίκυ Αθανασάκη

Με γνώμονα την ανθρωποκεντρική σχέση που διατηρεί με τους συνεργάτες της η Sofos Insurance Agency A.E. θα συνεχίσει να επενδύει στη συνεχή εκπαίδευσή τους και υπόσχεται πολλές μελλοντικές ημερίδες.

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − eight =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Sofos Insurance Agency & Groupama: Επένδυση στη συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών! https://www.insurancedaily.gr/sofos-insurance-agency-groupama-ependysi-sti-synechi-ekpedefsi-ton-synergaton/