Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΣΟΚ – 47χρονος πέθανε αβοήθητος μέσα σε τουαλέτα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης


ΣΟΚ χθες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, από τον θάνατο του 47χρονου Ερμόλαου Παπαστεφανή. Ο άτυχος άνδρας πήγε προχθές το βράδυ στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου, με έντονους πόνους στο στήθος και στην πλάτη.

Οι εξετάσεις που του έγιναν σύμφωνα με τους οικείους του, έδειξαν ύπαρξη ισχαιμικού επεισοδίου. Κρίθηκε από τους γιατρούς η εισαγωγή σε θάλαμο για άμεση παρακολούθηση.

Πράγματι τον οδήγησαν στο θάλαμο αφού πρώτα του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και του έβαλαν ορό.

 Σύμφωνα πάντα με τους οικείους του, ο άτυχος άνδρας παραπονιόταν όλη τη νύχτα ότι πονούσε, αλλά δεν είχε πάει να τον δει κανένας γιατρός.

Το πρωί πήγε στο δωμάτιό του ένας φίλος του για να τον δει.  Όπως είπε στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον, μέχρι τις 11:00 το πρωί κι ενώ ακόμα πονούσε, δεν είχε πάει να τον δει κανένας ακόμα γιατρός.

Ο φίλος του έφυγε για να πάει να ρίξει ένα στοίχημα που έπαιξε με τον άτυχο άνδρα και λίγο αργότερα τον καλούσε στο τηλέφωνο για να τον ρωτήσει πώς πάει με την υγεία του. Αφού τον κάλεσε τρεις φορές στο κινητό του και δεν πήρε καμία απάντηση, ανησύχησε και ειδοποίησε τους γιατρούς.

Όταν έψαξαν να τον βρουν ήταν ήδη αργά…  Ο 47χρονος είχε πάει στην τουαλέτα για την ανάγκη του, όπου κάτω από άγνωστες συνθήκες κατέρρευσε και πέθανε. Αυτή την ώρα γίνεται νεκροψία – νεκροτομή, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Οι γονείς του άτυχου Ερμόλαου Παπαστεφανή μιλούν για αδιαφορία των γιατρών και λένε ότι αν το παιδί τους το είχαν προσέξει, δεν θα είχε πεθάνει. Το Lesvosnews.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον από τους γιατρούς αλλά λόγω της πρωινής έντονης εργασίας στο Νοσοκομείο, δεν καταφέραμε να μιλήσουμε με κάποιον γιατρό, για να μας απαντήσει στα καταγγελλόμενα της οικογένειας του άτυχου 47χρονου.

Πηγή: Lesvosnews.gr


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΣΟΚ – 47χρονος πέθανε αβοήθητος μέσα σε τουαλέτα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης! https://www.insurancedaily.gr/sok-47chronos-pethane-avoithitos-mesa-se-toualeta-tou-nosokomiou-mytilinis/