Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Γ. Σαμολαδάς: Η ετήσια αύξηση παραγωγής φτάνει στο 15-20%


Εξειδίκευση, επαγγελματισμός και στοχευμένη στρατηγική πώλησης. Σε αυτό το τρίπτυχο στηρίζεται η Truck & Cargo Insurance, που σύμφωνα με τον επικεφαλής της κ. Γιάννη Σαμολαδά, αυξάνει κατά 15%-20% ετησίως την παραγωγή της.  

Παρά τον εντεινόμενο ανταγωνισμό στις ασφαλίσεις βαρέων οχημάτων και την πτώση κατά 65% της τιμής των ασφαλίστρων η Εταιρεία διαγράφει θετική τροχιά και θέτει βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Πόσα χρόνια δραστηριοποιείστε στην αγορά και ποιους κινδύνους ασφαλίζετε;  

Στην αγορά δραστηριοποιούμαι από το 1999 και από το 2000 ασφαλίζουμε φορτηγά και γενικότερα βαρέου τύπου οχήματα. Οι κίνδυνοι που ασφαλίζουμε έχουν να κάνουν κυρίως με την αστική ευθύνη των οχημάτων καθώς και όλους τους όμορους κινδύνους. Πιο συγκεκριμένα ο πελάτης μας ο οποίος είναι κυρίως μεταφορική εταιρεία ή μεμονωμένος μεταφορέας έχει ανάγκη να καλύψει κινδύνους όπως η αστική ευθύνη, η ευθύνη του εργαλείου, της ζημίας που μπορεί να προξενήσει το μεταφερόμενο όχημα, την ασφάλιση του ίδιου του μεταφερόμενου εμπορεύματος, την ευθύνη του μεταφορέα ή του διαμεταφορέα και τέλος κινδύνους όπως η περιουσία – τα εμπορεύματα των αποθετών του και την κάλυψη της ευθύνης που έχει ως αποθηκευτής….

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια της συνέντευξης

 


2 Comments

2 Σχολια

 1. Εργενιαδης Α.

  Feb 16, 2017 at 4:21 PM

  Γνωρίζετε από χιώτικες και εγνουσιώτικες εγγυήσεις?
  Καλύτερα να μη σας συμβεί………

 2. KOZANIS

  Feb 17, 2017 at 8:01 PM

  ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ? ΚΑΝΤΟ ΜΑΣ ΛΙΑΝΑ.

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Γ. Σαμολαδάς: Η ετήσια αύξηση παραγωγής φτάνει στο 15-20%! https://www.insurancedaily.gr/solvency-ii-i-apokalypsi-ton-eterion/