Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΣΠΑΤΕ: Black Friday & Cyber Monday αυτή την Αγορά υπηρετούμε…

ΣΠΑΤΕ

Η αξία του Ασφαλιστικού Προϊόντος, είναι η επιβράβευση με εκπτώσεις πέραν αυτών που προβλέπονται στην επίσημη τιμολογιακή πολιτική των Ασφαλιστικών Εταιριών, οι προσφορές και δώρα ως αντάλλαγμα στον Καταναλωτή;

Όχι!!! για τους Επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές είναι υπηρεσία που χτίζεται επάνω στις ανάγκες του Πελάτη, ώστε αυτές να καλύπτονται πραγματικά, και την ώρα της αποζημίωσης η ασφαλιστική κάλυψη να ανταποκρίνεται ορθά και άμεσα την στιγμή που την χρειάζεται ο Ασφαλισμένος.

Το ασφάλιστρο,όπως ορίζει και η νομοθεσία δεν μπαίνει σε «δημοπρασία» γιατί οι παρεχόμενες καλύψεις και οι υπηρεσίες πρέπει να είναι εξασφαλισμένες, αξιόπιστες και να μην οδηγούν μοιραία σε αυξήσεις πέραν αυτών που οι ίδιες οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν θέσει στο πλάνο τους.

Στο ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, μέθοδοι αθέμιτου ανταγωνισμού, προσφορές εκπτώσεων ή ειδικών ευεργετημάτων για την σύναψη ασφαλιστηρίων, απαγορεύονται ρητά με κύριο μέλημα την προστασία του Καταναλωτή.

Αυτήν την Αγορά υπηρετούμε και αυτές τις Ασφαλιστικές Υπηρεσίες οφείλουμε να παρέχουμε στον Καταναλωτή!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΣΠΑΤΕ: Black Friday & Cyber Monday αυτή την Αγορά υπηρετούμε...! https://www.insurancedaily.gr/spate-black-friday-cyber-monday-ayti-tin-agora-ypiretoyme/