Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στην Αθήνα το Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe το 2021

insurance europe

Το 2021, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) θα έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει στην Αθήνα τη Γενική Συνέλευση και το Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe. H Insurance Europe αποτελεί την ομοσπονδία των ευρωπαϊκών (αντ) ασφαλιστικών επιχειρήσεων με μέλη της 35 εθνικές ασφαλιστικές ενώσεις.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο γεγονός της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς που συγκεντρώνει 400 περίπου υψηλόβαθμους ασφαλιστές, διαμορφωτές κοινής γνώμης, επόπτες και άλλους. Η μεγάλη αυτή διοργάνωση κάθε χρόνο πραγματοποιείται σε διαφορετική χώρα της Ευρώπης, με τη φροντίδα της αντίστοιχης ασφαλιστικής ένωσης.

Η ανάθεση έγινε σήμερα στη συνεδρίαση της Executive Committee της Insurance Europe και συνοδεύτηκε από ιδιαιτέρως θετικά σχόλια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Insurance Europe. Την υποψηφιότητα της ΕΑΕΕ παρουσίασε και υποστήριξε η κ. Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + 8 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στην Αθήνα το Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe το 2021! https://www.insurancedaily.gr/stin-athina-diethnes-synedrio-tis-insurance-europe-2021/