Στελέχη και Μετακινήσεις

Στην NP Ασφαλιστική ο Ν. Κοντοβουνήσιος


Με ένα έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς ενισχύεται o κλάδος Πυρός & Λοιπών Κλάδων της NP Ασφαλιστικής.

Ο κ. Νίκος Κοντοβουνήσιος με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο, προερχόμενος από την ΑΤΕ Ασφαλιστική ως Διευθυντής Πυρός και Αγροτικών Ασφαλίσεων και με προϋπηρεσία στον Όμιλο Interamerican ως Υποδιευθυντής Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων, στην Eurobrokers ως Διευθυντής Αστικής Ευθύνης και Τεχνικών Ασφαλίσεων, στην Executive Insurance ως Τεχνικός Διευθυντής και στην Φοίνιξ Γενικές Ασφαλίσεις ως Ειδικός Σύμβουλος Δικτύου Bancassurance, θα μεταφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του για την περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη των Κλάδων Προτεραιότητας στην NP Ασφαλιστική, όπως οι Κλάδοι Περιουσίας, Ατυχημάτων, Αστικών Ευθυνών και Σκαφών.

Η NP Aσφαλιστική διαθέτει 110 ποιοτικά προϊόντα σε όλους τους κλάδους Γενικών Ασφαλειών πλην του κλάδου Αυτοκινήτων και ο κ. Κοντοβουνήσιος έχει τα προσόντα για να βοηθήσει το Δίκτυο Συνεργατών της Εταιρίας προκειμένου να αυξήσουν την παραγωγή τους και την διείσδυση τους στην αγορά και σε αυτούς τους κλάδους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + seventeen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στην NP Ασφαλιστική ο Ν. Κοντοβουνήσιος! https://www.insurancedaily.gr/stin-np-asfalistiki-o-n-kontovoynisios/