Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε Νίκο Μακρόπουλο


Στην κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού χώρου της Εθνικής Ασφαλιστικής επί τη Λεωφόρο Συγγρού πραγματοποιήθηκε χθες η προεκλογική συγκέντρωση του Ασφαλιστή και υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου για τον Δήμο της Αθήνας με το συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, Νίκου Μακρόπουλου.

Τον κ. Μακρόπουλο τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Άδωνις Γεωργιάδης Αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας και οι Βουλευτές Βασίλης Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη & Nότης Μηταράκης και ο Πρόεδρος του ΕΕΑ Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου όπως επίσης και πλήθος συνεργατών, φίλων και στελεχών που είτε ζουν και εργάζονται στο δήμο Αθήνας είτε γνωρίζουν τον κ. Μακρόπουλο από την Ασφαλιστική Αγορά στην οποία και δραστηριοποιείται για πάνω από 50 χρόνια μέσω της Ασφαλιστικής του εταιρείας, Ευρώπη Ασφαλιστική.

Το πρόγραμμα του Νίκου Μακρόπουλου

Ο κ. Μακρόπουλος από το βήμα της εκδήλωσής του μίλησε για μια Αθήνα προσβάσιμη από όλους τους πολίτες. Για μια «έξυπνη» πόλη που θα αναδεικνύει περισσότερο τους θησαυρούς της, πόλο έλξης επιχειρηματιών και τουριστών απομονώνοντας την ανομία, το παραεμπόριο και την εγκληματικότητα. Ο δήμος, όπως δήλωσε ο κ. Μακρόπουλος πρέπει να αξιοποιήσει τα εγκαταλελειμμένα κτήρια της πόλης, να αναδείξει τους αρχαιολογικούς της χώρους, να δημιουργήσει περισσότερες δομές για τους άπορους και τους άστεγους συμπολίτες και να εστιάσει στην καθαριότητά της μιας και είναι η «βιτρίνα» της χώρας μας στο εξωτερικό. 

Διαβάστε επίσης: Η ασφάλιση είναι συνώνυμη της επένδυσης

Οι λόγοι που αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση

Ο πρώτος και βασικός λόγος είναι ότι ο κ. Μακρόπουλος μεγάλωσε. ζει και εργάζεται στην πόλη της Αθήνας. Ως πολίτης αυτού του Δήμου νιώθει την ανάγκη να αναλάβει δράση. Ένας άλλος λόγος είναι ο Κώστας Μπακογιάννης. Ένας χαρισματικός άνθρωπος που έχει καταξιωθεί στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το δήμο Αθήνας που ακουμπάει και απαντά σε όλες τις προκλήσεις – μικρές και μεγάλες – που αντιμετωπίζει σήμερα η πόλη. Τέλος, ο κ. Μακρόπουλος έχει την πεποίθηση ότι η εμπειρία του στο επιχειρείν μπορεί να βοηθήσει έτσι ώστε το κέντρο της Αθήνας να γίνει πόλος έλξης πρωτοβουλιών και επενδύσεων. 

(Από αριστερά) Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Νικόλαος Μακρόπουλος, ο Νότης Μηταράκης και ο Βασίλης Κικίλιας

Οι πολιτικοί και θεσμικοί φορείς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση δήλωσαν χαρακτηριστικά:

Βασίλης Κικίλιας, Βουλευτής Ν.Δ., πρώην υπουργός 

Η υποψηφιότητα του Νίκου Μακρόπουλου αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για την πόλη μας. Τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη η Αθήνα. Πρέπει όλοι μας να τον στηρίξουμε.

Όλγα Κεφαλογιάννη, Βουλευτής Ν.Δ., πρώην υπουργός

Ο Νίκος Μακρόπουλος αξίζει της προσοχής μας και της ψήφου μας. Είναι αυτοδημιούργητος, γνωρίζει πώς να κάνει επιλογές, πώς να παλεύει και να κερδίζει. Είναι άνθρωπος με γνώση, εμπειρία, ξέρει πώς να συνεργάζεται ώστε να φθάνει στο στόχο.

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος ΕΕΑ 

Ο Νίκος Μακρόπουλος γνωρίζει την αγορά, το επιχειρείν, τα κοινά. Έχει τον τρόπο του ώστε να περάσει στο DNA του Δήμου και των δημοτών της Αθήνας ό,τι χρειάζεται ώστε η πόλη μας να αναβαθμιστεί και η ασφάλεια και ο πολιτισμός στην καθημερινότητά μας να αποτελέσουν πραγματικότητα.

Μήνυμα Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρου ΕΑΕΕ 

Ο Νίκος Μακρόπουλος διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη, μια επιτυχημένη προσωπικότητα. Έχει την ικανότητα να προσφέρει στο κοινό καλό και αξίζει να υποστηρίξουμε την υποψηφιότητά του.

Άδωνις Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος Ν.Δ. 

Αν άνθρωποι σαν το Νίκο Μακρόπουλο εκλέγονται στο Δήμο κάτι καλύτερο θα γίνει στις ζωές μας. Διαθέτει και ταλέντο και δημιουργικότητα ώστε να προσφέρει στα κοινά. Ο Νίκος Μακρόπουλος πρέπει να γίνει μέλος της ισχυρής ομάδας που θα δημιουργήσει ο Κώστας Μπακογιάννης για το Δήμο της Αθήνας.

Δηλώσεις Αντώνη Σαμαρά, πρώην Πρωθυπουργού, από τη βράβευση του Νίκου Μακρόπουλου 

Ο Νίκος Μακρόπουλος ξέρει πού πατάει και πού πηγαίνει. Δεν τρομάζει από τις δυσκολίες. Έχει πάντα σχέδια για το σήμερα και το αύριο. Είναι προς όφελος όλων μας να αναδεικνύουμε τέτοιους συμπολίτες μας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε Νίκο Μακρόπουλο! https://www.insurancedaily.gr/stis-26-ma-oy-psifizoyme-niko-makropoylo/