Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στο νέο Ασφαλιστικό Marketing, Ιουνίου 2016, που κυκλοφορεί


a.m.june-2016

Κυκλοφορεί το νέο, ανανεωμένο, μηνιαίο περιοδικό, Ασφαλιστικό Marketing του Ιουνίου 2016, με αποκλειστική συνέντευξη της Μαρίας Αλεξίου Προέδρου της CSR HELLAS, που μας λέει:

«Η κρίση ανέδειξε την ουσία της κοινωνικής υπευθυνότητας.»

«Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικό κοινωνικό αποτύπωμα και θα πρέπει να το κατανοήσει και να εστιαστεί σε εκείνα τα θέματα που μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα»

Συνέντευξη Δημήτρη Φαραντούρη, Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της Farantouris Insurance & Financial Advisors όπου μας λέει μεταξύ άλλων: «Να προσέχετε το χρόνο σας, γιατί δεν γυρνά πίσω».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής για τη Νομική Προστασία της ΕΑΕΕ και Γενικός Δ/ντής της ARAG SE, Δημήτρης Τσεκούρας μιλάει για τη Νομική Προστασία λέγοντας μας μεταξύ άλλων: «To να έχεις δίκιο δεν αρκεί και το να βρεις το δίκιο σου κοστίζει».

Στις σελίδες του Ασφαλιστικού Marketing θα βρείτε το Cover Story με τίτλο «Time Management» με άρθρα για τη διαχείριση χρόνου.

Διαμεσολάβηση, αρθρογραφούν σχετικά οι:

  • Σ. Ζουλινάκη: Η εμπειρία μου από το Agency μου έδωσε εφόδια για να συνεχίσω
  • Π. Κοντραφούρης: Αν δεν υπάρχεις στο Διαδίκτυο, απλά υπάρχεις στο μικρόκοσμό σου.

Στο Ασφαλιστικό Marketing Θα βρείτε, επίσης, το εμπεριστατωμένο αφιέρωμα στη Νομική Προστασία αλλά και πολλά άλλα άρθρα που αφορούν την Ασφαλιστική Αγορά στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Και επειδή το Ασφαλιστικό Marketing είναι το μόνο επιμορφωτικό περιοδικό της αγοράς… μην ξεχάσετε να κάνετε το τεστ αξιολόγησης όπως έχει διαμορφωθεί από τις νέες ερωτήσεις βασισμένες στο νέο εποπτικό πλαίσιο του Solvency II καθώς και τις επιμορφωτικές σελίδες μας, αλλά και την αρθρογραφία από το Harvard Business Review και τη βιβλιοθήκη της LΙMRA.

Μη χάσετε τη νέα, επιτυχημένη στήλη του περιοδικού με τίτλο «Επαρχία Αγάπη μου» στην οποία κάθε μήνα η συντακτική ομάδα του περιοδικού παρουσιάζει μέσα από εκτενές ρεπορτάζ την Ασφαλιστική αγορά ενός νομού. Ταξιδέψαμε και καταγράψαμε την ασφαλιστική αγορά στο Νομό Κυκλάδων.

Και τέλος, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο υπεύθυνο επιχειρείν το περιοδικό μας καθιερώνει μια νέα σελίδα σε δράσεις και πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ασφαλιστικό Marketing. Το περιοδικό «σεμινάριο» που κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής οφείλει να έχει στο γραφείο του. 

Αναζητήστε το! 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 8 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στο νέο Ασφαλιστικό Marketing, Ιουνίου 2016, που κυκλοφορεί! https://www.insurancedaily.gr/sto-neo-asfalistiko-marketing-iouniou-2016-pou-kyklofori/