Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στο νέο Ασφαλιστικό Marketing Μαΐου που κυκλοφορεί

Γιαννιώτης - Ασφαλιστικό Marketing

Cover AM May16

Κυκλοφορεί το νέο, ανανεωμένο, μηνιαίο περιοδικό, Ασφαλιστικό Marketing του Μαΐου 2016, με αποκλειστική συνέντευξη του Κωνσταντίνου Γιαννιώτη, Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Ομίλου Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ που μας λέει:

«Εμφανίζουμε Ιστορικά τις πιο κερδοφόρες χρήσεις από την Ίδρυση της Εταιρείας μας.»

«Παραδοσιακά το χαρτοφυλάκιό μας εμφάνιζε μια καλύτερη συμπεριφορά από το μέσο όρο της αγοράς. Έτσι, τα πιο δύσκολα χρόνια, όταν η αγορά παρουσίαζε ζημίες εμείς παρουσιάζαμε μικρές κερδοφορίες. Φυσικό αποτέλεσμα είναι τώρα, που το σύνολο της αγοράς εμφανίζει κέρδη, εμείς να εμφανίζουμε ιστορικά, τις πιο κερδοφόρες χρήσεις από την Ίδρυση της Εταιρείας μας.»

Συνέντευξη Αναστάσιου Παπαδόπουλου, Διευθυντή Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών & Υποστήριξης Bancassurance όπου μας λέει: «Η διαμεσολάβηση έχασε περίπου το 15% των εσόδων της σε ένα χρόνο. 5% επιπλέον για τους συνεργάτες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής».

Η «Α ΤΕΑΜ» της Εθνικής Ασφαλιστικής με επικεφαλής τον Δημήτρη Αναστασίου, αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Στις σελίδες του Ασφαλιστικού Marketing θα βρείτε το Cover Story με τίτλο «Διαδοχή στη Διοίκηση – Ευκαιρίες και Εμπόδια» με άρθρα για τη διαδοχή, αλλά και τις εμπειρίες μιας ομάδας νέων ανθρώπων που μας μιλούν για τη διαδοχή στις οικογενειακές τους επιχειρήσεις.

  • Νίκος Γαβρίλης, Insurance Βrokers
  • Γιώργος Μπάτρης, Batris Insurance
  • Λάουρα Σταυρίδου, Insurance Acadamy

Στο Ασφαλιστικό Marketing Θα βρείτε, επίσης, το εμπεριστατωμένο αφιέρωμα στην Ασφάλιση Κατοικίας με αρθρογραφία της Interamerican, της Εθνικής και της ERGO. Μας μιλάει ο Νότης Βαγιακάκος, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιουσίας, Αντασφαλίσεων, Μεταφορών & Σκαφών της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.

Και επειδή το Ασφαλιστικό Marketing είναι το μόνο επιμορφωτικό περιοδικό της αγοράς… μην ξεχάσετε να κάνετε το τεστ αξιολόγησης όπως έχει διαμορφωθεί από τις νέες ερωτήσεις βασισμένες στο νέο εποπτικό πλαίσιο του Solvency II καθώς και τις επιμορφωτικές σελίδες μας, αλλά και την αρθρογραφία από το Harvard Business Review και τη βιβλιοθήκη της LΙMRA.

Μη χάσετε τη νέα, επιτυχημένη στήλη του περιοδικού με τίτλο «Επαρχία Αγάπη μου» στην οποία κάθε μήνα η συντακτική ομάδα του περιοδικού παρουσιάζει μέσα από εκτενές ρεπορτάζ την Ασφαλιστική αγορά ενός νομού. Ταξιδέψαμε και καταγράψαμε την ασφαλιστική αγορά στο Νομό Αργολίδας.

Και τέλος, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο υπεύθυνο επιχειρείν το περιοδικό μας καθιερώνει μια νέα σελίδα σε δράσεις και πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ασφαλιστικό Marketing. Το περιοδικό «σεμινάριο» που κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής οφείλει να έχει στο γραφείο του. 

Αναζητήστε το! 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 6 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στο νέο Ασφαλιστικό Marketing Μαΐου που κυκλοφορεί! https://www.insurancedaily.gr/sto-neo-asfalistiko-marketing-pou-kykloforei/