Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Σύλλογος Πραγματογνωμόνων: Ημερίδα με θέμα την πιστοποίηση


Ο Ελληνικός Σύλλογος Πραγματογνωμόνων και Διακανονιστών ζημιών ανακοινώνει πως στις 27/3/2019 στις εγκαταστάσεις της Νομικής Βιβλιοθήκης, πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της FUEDI, ημερίδα με θέμα την πιστοποίηση των Πραγματογνωμόνων.

dav

Ο κ. Malcolm Hyde, πρόεδρος της FUEDI της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας εθνικών συλλόγων Πραγματογνωμόνων ήταν ο κεντρικός ομιλητής της ημερίδας. Ο κ. Hyde, στην παρουσίασή του τόνισε πως στο συνεχώς μεταβαλλόμενο σημερινό περιβάλλον που διέπεται κυρίως από τις τεχνολογικές εξελίξεις, ο ρόλος του πραγματογνώμονα είναι κρισιμότερος από ποτέ στην διαχείριση των ζημιών και η ανάγκη για παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας είναι επιτακτική.

dav

Η πιστοποίηση του επαγγελματία πραγματογνώμονα αποτελεί εχέγγυο για την ομαλή διαχείριση της ζημιάς και την προστασία όλων των εμπλεκομένων μερών. Ο Ελληνικός Σύλλογος Πραγματογνωμόνων ως πλήρες και ισότιμο μέλος της FUEDI έχει αναπτύξει εάν ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πλήρως συμμορφούμενο με τις προδιαγραφές της εκπαιδευτικής οδηγίας της FUEDI. Οι πραγματογνώμονες, μέλη του Ελληνικού Συλλόγου μέσω της πιστοποίησης αναβαθμίζουν το ρόλο τους και προσθέτουν αξία στις υπηρεσίες που παρέχουν προς τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Στην πρόσκληση για την ημερίδα ανταποκρίθηκαν με θέρμη και παρευρέθηκαν συνάδελφοι πραγματογνώμονες που εκπροσώπησαν το σύνολο της αγοράς, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Σύλλογος Πραγματογνωμόνων: Ημερίδα με θέμα την πιστοποίηση! https://www.insurancedaily.gr/syllogos-pragmatognomonon-imerida-thema-tin-pistopiisi/