Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής: Το αποτυχημένο σενάριο της πώλησης


Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Ασφαλιστικής αναφέρει:

“To αποτυχημένο σενάριο πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής μετά από πολλούς μήνες ταλαιπωρίας εξελίχθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Οι οικονομικοί  αναλυτές το χαρακτηρίζουν σε φιάσκο και οι ανταγωνιστές στην ελληνική  αγορά  χαμογελούν με νόημα!!!

Η κυβερνητική στρατηγική που το παρουσίαζε σαν σημαντική απόδειξη προσέλκυσης ξένων κεφαλαίων στην χώρα μας , έπεσε στο κενό ,αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον ερασιτεχνισμό της και την προχειρότητα διαχείρισης κρίσιμων ζητημάτων.

Η διοίκηση της ΕΤΕ και οι σύμβουλοί της αφού πανηγύριζαν επί μήνες για το τίμημα που είχαν πετύχει στην συμφωνία με τους αγοραστές, τώρα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τις τεράστιες δικές τους ευθύνες, για την ανυπαρξία ελέγχου και διασφάλισης των συμφερόντων τόσο της ΕΤΕ όσο και της Εθνικής Ασφαλιστικής και ετοιμάζονται για νέες διαπραγματεύσεις με τον επόμενο υποψήφιο αγοραστή!!!

Όλοι εμείς που έχουμε επί χρόνια συμμετάσχει στην πορεία αυτής της ιστορικής Εταιρίας, αισθανόμαστε λύπη για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται σήμερα.     Η ανοδική πορεία της Εταιρίας και ο ηγετικός ρόλος στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά δεν ήταν ένα προσωρινό και πρόσκαιρο γεγονός αλλά το αποτέλεσμα μια σκληρής και κοπιαστικής σκυταλοδρομίας από όλες τις γενιές των στελεχών της.

Εάν η ΕΤΕ δεν μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη , τουλάχιστον ας αφήσει την Εταιρία ελεύθερη να βρει τον δρόμο της και να προχωρήσει δυναμικά μπροστά,  για να συνεχίσει με επιτυχία τον ιστορικό της ρόλο στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής: Το αποτυχημένο σενάριο της πώλησης! https://www.insurancedaily.gr/syllogos-syntaxiouchon-ethnikis-apotychimeno-senario-tis-polisis/