Ειδήσεις

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Ε.Ε.Α. με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη


Για την κατάσταση που επικρατεί στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με την έξαρση του παρεμπορίου και τα συνεχή κρούσματα παραβατικότητας, ενημέρωσε την Yφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κα Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σήμερα Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Α Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος και ο Β Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κογιουμτσής στην συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της πόλης και κατέθεσαν αίτημα για άμεση λήψη μέτρων και ενίσχυση της αστυνόμευσης.

Όπως εξήγησαν, κλοπές, παρεμπόριο, λαθρεμπόριο, χρήση και διακίνηση παράνομων ουσιών είναι φαινόμενα που προκαλούν αισθήματα ανασφάλειας σε πολίτες και επαγγελματίες, αρνητικές εντυπώσεις στους τουρίστες και υποβαθμίζουν διαρκώς το ιστορικό κέντρο, κάτι που έχει δυσμενείς συνέπειες για την άσκηση της επιχειρηματικότητας και την εικόνα του τουρισμού.

Η κα Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου δεσμεύθηκε ότι άμεσα θα απομακρυνθούν οι παράνομοι μικροπωλητές από τους δρόμους γύρω από την ΑΣΟΕΕ και ότι θα σύντομα θα υπάρξουν ορατά αποτελέσματα για την πάταξη της παραβατικότητας στην Πλάκα, το Μοναστηράκι και την Ομόνοια. Η αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ευχαρίστησε την Υφυπουργό για την συνάντηση και την ανταπόκριση που βρήκε, τονίζοντας ότι μέχρι να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του Υπουργείου θα συνεχίσει να διεκδικεί περισσότερη ασφάλεια και να εργάζεται για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας, κάτι που θα συμβάλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την αύξηση του τουρισμού.    


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνάντηση αντιπροσωπείας του Ε.Ε.Α. με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη! https://www.insurancedaily.gr/synantisi-antiprosopias-tou-e-e-tin-yfypourgo-prostasias-tou-politi/