Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνάντηση ΕΑΕΕ και Γ. Στουρνάρα για την ιδιωτική ασφάλιση


Την Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2017, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) πραγματοποίησε γεύμα εργασίας με προσκεκλημένο το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Στη συνάντηση, η οποία είχε σκοπό την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που σχετίζονται με την οικονομία, την κοινωνία και την Ιδιωτική Ασφάλιση, συμμετείχαν οι επικεφαλής των εταιριών μελών της ΕΑΕΕ. Ο Διοικητής της ΤτΕ αναφέρθηκε στα μεγέθη και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Εκ μέρους της ΕΑΕΕ ο Πρόεδρος, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου τόνισε τη σημαντική συμβολή της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη χώρα, επισημαίνοντας πως η ελληνική ασφαλιστική αγορά μπορεί να είναι μικρή ακόμα σε μέγεθος σε σχέση με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές αγορές, αλλά αποτελεί ένα σημαντικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας με επενδύσεις €13 δισ., αποζημιώσεις €2,5 – €3 δισ. ετησίως και φόρους άνω των €500 εκατ. Η ανάπτυξη της Ιδιωτικής Ασφάλισης μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − twelve =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνάντηση ΕΑΕΕ και Γ. Στουρνάρα για την ιδιωτική ασφάλιση! https://www.insurancedaily.gr/synantisi-eaee-ke-g-stournara-gia-tin-idiotiki-asfalisi/