Κοινωνική Ασφάλιση

Συνεχίζουν την απεργία οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΕ

ΟΑΕΕ

Σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 από τις 7.00 π.μ. οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΕ αναφέρουν ότι συνεχίζουν τις καταλήψεις του κεντρικού κτιρίου του ΕΦΚΑ (Αγ. Κωνσταντίνου 8) και των Περιφερειακών Διευθύνσεων Κέντρου Αθήνας (Πειραιώς 46-48), Δυτικής Αττικής (Αγ. Κωνσταντίνου 5) και Ανατολικής Αττικής (Καραγιώργη 4 Ν. Ηράκλειο) του Ο.Α.Ε.Ε.

Το άμεσο αίτημά τους αφορά στην ενίσχυση με προσωπικό των υποστελεχωμένων περιφερειακών υπηρεσιών, υπεύθυνων για την εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων πολιτών. Προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση καλούν τη Διοίκηση και την Πολιτική Ηγεσία να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητες που αφορούν στη διαχείριση και διάθεση του προσωπικού εντός και εκτός ΕΦΚΑ.

Σ’ αυτή τη συνολική βάση επισημαίνουν “θέσαμε το ζήτημα από την πρώτη μέρα αρνούμενοι να συζητήσουμε το ενδεχόμενο μεταφοράς προσωπικού από αντίστοιχες Υπηρεσίες οποιουδήποτε άλλου πρώην ταμείου. Ότι άλλο διαρρέεται η υπονοείται και αφορά μια δήθεν ‘’τυφλή’’ απαίτηση του συλλόγου μας για μεταφορά προσωπικού χωρίς προϋποθέσεις και περιορισμούς είναι τεράστιο προβοκατόρικο ψέμα”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + thirteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνεχίζουν την απεργία οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΕ! https://www.insurancedaily.gr/synechizoun-tin-apergia-ergazomeni-tou-oae/