
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, θα συμμετάσχει, σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, στις 19:00, σε συνεδρίαση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Ε.Α. (Πανεπιστημίου 44, 2ος όροφος), ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω διαδικτύου (livestreaming).
Η συζήτηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, μεσούσης της πρωτόγνωρης ενεργειακής κρίσης και των σοβαρών επιπτώσεών της στην κοινωνία, την οικονομία και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Εν όψει του πολύ δύσκολου χειμώνα που έρχεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όλων των ειδικών, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου αναμένεται να θέσουν στον Υπουργό τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες λόγω του πολλαπλασιασμού του κόστους ενέργειας και του κύματος ακρίβειας, καθώς και τα αναγκαία μέτρα για τη θωράκιση του επιχειρείν.
Για να παρακολουθήσετε διαδικτυακά τη συνεδρίαση πατήστε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Sofos Insurance: Σε νέες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με στόχο τα 60 εκ. €
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Τρίτη χώρα με τις μεγαλύτερες άμεσες δαπάνες υγείας η Ελλάδα
Νέο ΔΣ του συλλόγου "Ισχύς" με πρόεδρο τη Β. Μουτάφη
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΣΕΜΑ: «Tο “μαζί” σήμερα έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ»

Δευτερολογία Γ. Χατζηθεοδοσίου στη Βουλή επί του ν/σχ για την επαγγελματική ασφάλιση (video)

Πιστοποιημένο διαμεσολαβητή στα ΤΕΑ και φορολογικά κίνητρα στον 3ο πυλώνα

Στη βουλή ο Γ. Χατζηθεοδοσίου για το ν/σ επαγγελματικής ασφάλισης

ΕΕΑ: «Η ακρίβεια «γονατίζει» την κοινωνία»

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Με πρωτοβουλία του ΕΕΑ απομακρύνθηκαν 2,5 τόνοι απορριμμάτων από τον βυθό της Βάρκιζας

















