Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνένωση και διεύρυνση ασφαλιστικών δυνάμεων στην Gama Hellas


Mε το συνέδριο της Gama Hellas και του ΠΣΣΑΣ “Ολιστική ηγεσία” να είναι προ των πυλών στις 31 Μαίου, το επίσημο παράρτημα στην Ελλάδα διευρύνει τη δυναμική του ενσωματώνοντας περισσότερα μέλη στο Διοικητικό του Συμβούλιο και εντάσσοντας στο ΔΣ του μέλος από την Κύπρο, ανοίγοντας δίαυλο με την κυπριακή αγορά.

της Βίκυς Γερασίμου

Ειδικότερα με την λειτουργία και την οργάνωση της Gama Hellas θα επιφορτιστούν πλέον 5 βασικά μέλη του ΔΣ εκ των οποίων το ένα θα προέρχεται από την κυπριακή ασφαλιστική αγορά.

Ταυτόχρονα διευρύνεται περαιτέρω η λίστα των μεγάλων εταιρειών που συμμετέχουν με στόχο τα μέλη τους να αξιοποιήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα, την πρόσβαση σε δεδομένα και την επικοινωνία μεταξύ των μελών της Gama διεθνώς.

Επιπρόσθετα αναγνωρίζοντας τη συμβολή του θεσμού στην εκπαίδευση και την επιμόρφωση της αγοράς το φετινό συνέδριο στηρίζεται χορηγικά από τις εταιρείες AXA- Εθνική-Prime-Generali Platinum / Ε. Πίστη- MetLife -Interamerican- Allianz Gold AIG- Minetta- Eurolife- Eurolife Cyprus Silver και 8 ακόμη υποστηρικτές.

Το συνέδριο “Holistic Leadership” θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην αίθουσα “Δημήτρης Μητρόπουλος” και αναμένεται σε αυτό να συμμετάσχουν περισσότεροι από 450 σύνεδροι.

Όπως αναφέρει σχετικά ο κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, πρόεδρος της Gama Hellas, “η Gama εστιάζει στο ρόλο του συντονιστή ασφαλιστικών πρακτόρων, που αποτελεί τον πιο σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της διαμεσολάβησης. Βρίσκει εκπαιδεύει και αναπτύσσει τους ασφαλιστικούς πράκτορες”.

Κεντρικό θέμα του συνεδρίου θα είναι οι τάσεις που καταγράφονται στην ασφαλιστική αγορά, η σχέση του ασφαλισμένου με τον ασφαλιστή και η ανάπτυξη εργασιών. Μεταξύ των βασικών ομιλητών του συνεδρίου είναι οι Bonnie Godsman, Chief Executive Officer, GAMA International, J. Christopher Noonan, ChFC, CLU, Executive Vice President AXA Advisors και Troy Korsgaden, President & Consultant, Korsgaden International.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνένωση και διεύρυνση ασφαλιστικών δυνάμεων στην Gama Hellas! https://www.insurancedaily.gr/synenosi-kai-dieyrynsi-asfalistikon/