Ασφάλιση για Αεροσκάφη - Drones Ειδήσεις & Νέα

Συνεργασία Allianz και ParaZero για τα drones


Στο χώρο της ασφάλισης drones εισέρχεται δυναμικά η Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) που συνεργάζεται με την εταιρεία ParaZero, με έδρα το Ισραήλ, για να προσφέρει τις εν λόγω καλύψεις. Σε πρώτο στάδιο οι δύο εταιρείες στοχεύουν στην αγορά των ΗΠΑ και εν συνεχεία θα προσανατολιστούν και σε άλλες αγορές.

Η ParaZero, που ιδρύθηκε το 2017, ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή προϊόντων ασφαλείας για μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UPS). Συγκεκριμένα, το σύστημα SafeAir της ParaZero, χρησιμοποιεί έναν ενσωματωμένο υπολογιστή που συνδυάζεται με ένα πυροτεχνικό εκτοξευτή αλεξίπτωτου για να επιτρέψει την εμφάνιση κατά τη δυσλειτουργία κατά την πτήση.

Στην ουσία το λογισμικό παρακολουθεί τις βασικές παραμέτρους πτήσης και όταν εντοπιστούν κρίσιμες αποτυχίες, ενεργοποιείται ένα σύστημα προειδοποίησης με αλεξίπτωτο και ήχο για να προστατεύσει όχι μόνο το drone και το βάρος που μπορεί να φέρει (ωφέλιμο φορτίο), αλλά και τους ευάλωτους παρευρισκόμενους στην περιοχή. Το σύστημα ανάκτησης SafeAir του ParaZero μπορεί να είναι αποτελεσματικό σε ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Κατά την αναγνώριση της δυσλειτουργίας της πτήσης, τοποθετεί ένα αλεξίπτωτο, σταματάει τους δρομείς, μειώνει την ταχύτητα του κινητήρα και εκπέμπει έναν δυναμικό ήχο ειδοποίησης για να ειδοποιεί τους παρευρισκόμενους για την ελεγχόμενη κάθοδο του αεροσκάφους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνεργασία Allianz και ParaZero για τα drones! https://www.insurancedaily.gr/synergasia-allianz-ke-parazero-gia-ta-drones/