Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνεργασία Πρώτο Θέμα – Βιοιατρική για Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις


ImageHandlerΤο Πρώτο θέμα σε συνεργασία με τον όμιλο της Βιοιατρικής θα προσφέρουν μέσω της Κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας και μόνο στην ακριβή έκδοση, κουπόνια με τα οποία οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα  να κάνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις ούρων και αίματος ενώ για τις γυναίκες και μόνο για αυτή την εβδομάδα με μια επιπλέον επιβάρυνση και ψηφιακή μαστογραφία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα κάθε εβδομάδα η εφημερίδα πάντα σε συνεργασία με τον όμιλο της Βιοιατρικής θα κάνει και μια διαφορετική προσφορά για προληπτικές εξετάσεις που αφορούν ολόκληρη την οικογένεια.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να αξιοποιήσουν την προσφορά θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον πανελλαδικό αριθμό του ομίλου της Βιοιατρικής για να πληροφορηθούν τα διαγνωστικά κέντρα που δέχονται χωρίς ραντεβού την εν λόγο προσφορά και στη συνέχεια πάντα με το κουπόνι στο χέρι να επισκεφτούν ένα από αυτά για να εξυπηρετηθούν.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 10 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνεργασία Πρώτο Θέμα - Βιοιατρική για Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις! https://www.insurancedaily.gr/synergasia-proto-thema-viiatriki-gia/