Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνεργασία της Interlife Α.Α.Ε.Γ.Α με την ARAG SE

Συνεργασία της Interlife Α.Α.Ε.Γ.Α με την ARAG SE

Σε στρατηγική αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Νομικής Προστασίας ARAG SE στον τομέα Αντασφάλισης και Διαχείρισης ζημιών προχώρησε η INTERLIFE Ασφαλιστική με αντικείμενο τις απευθείας αναλήψεις, καθώς και προαιρετικές αντασφαλιστικές αναλήψεις κινδύνων ασφάλισης Νομικής Προστασίας.

Η INTERLIFE συνεργαζόμενη με την ARAG SE παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως εξώδικους διακανονισμούς, διαπραγματεύσεις για εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, παρακολούθηση της εξέλιξης κάθε δικαστικής υπόθεσης, νομική υποστήριξη στο εξωτερικό, μεταφράσεις δικαιολογητικών και αλληλογραφία με αλλοδαπές αρχές και παροχή νομικών συμβουλών καθώς διαθέτει τεράστια γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων Νομικής Προστασίας.

Το δίκτυο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της INTERLIFE Ασφαλιστικής θα μπορεί να διαθέτει όλα τα προγράμματα της ARAG SE.

Η ARAG SE με έδρα το Ντύσελντροφ Γερμανίας έχει παρουσία σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις ΗΠΑ και τον Καναδά, στην Ελλάδα δε  – αποκλειστικά και εξειδικευμένα στη Νομική Προστασία – 45 χρόνια πρωταγωνιστικής παρουσίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − fourteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνεργασία της Interlife Α.Α.Ε.Γ.Α με την ARAG SE! https://www.insurancedaily.gr/synergasia-tis-interlife-a-a-e-g-a-me-tin-arag-se/