Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Tαμείο για τους διαμεσολαβητές ετοιμάζει η Interamerican


Το δεύτερο βήμα της στα επαγγελματικά ταμεία ετοιμάζει η Interamerican. H Εταιρεία που το 2010 ίδρυσε το πρώτο -και μοναδικό- στην Ασφαλιστική Αγορά  ΤΕΑ, 7 χρόνια μετά και έχοντας πλέον την εσωτερική εμπειρία σύστασης και λειτουργίας του κάνει το επόμενο βήμα σχεδιάζοντας ταμείο για τους διαμεσολαβητές της.

του Νίκου Μωράκη 

Στην υλοποίηση του ΤΕΑ για τους συνεργάτες της Εταιρείας είχε αναφερθεί και ο νέος Εμπορικός Διευθυντής, Τάσος Ηλιακόπουλος, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της Interamerican τον περασμένο Ιούνιο. Στόχος της διοίκησης της Εταιρείας είναι να δώσει λύση συμπληρωματικότητας της σύνταξης στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου.

Το ΤΕΑ Συνεργατών Interamerican θα έχει κατά πληροφορίες την ίδια δομή με αυτό των υπαλλήλων της Εταιρείας και θα μπορούν να είναι μέλη του όλοι οι συνεργάτες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές τόσο από το ανεξάρτητο δίκτυο πωλήσεων όσο και από το agency.

Μια κίνηση από πλευράς Interamerican που δείχνει έμπρακτα τις προθέσεις της να στηρίξει το έργο της διαμεσολάβησης βρίσκοντας λύσεις όχι μόνο σε θέματα συνεργασίας αλλά και σε θέματα βιωσιμότητάς τους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Το email σας δεν θα προβάλλεται δημοσίως. Τα πεδία με αστερίσκο είναι απαιτούμενα *

15 − thirteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Tαμείο για τους διαμεσολαβητές ετοιμάζει η Interamerican! https://www.insurancedaily.gr/tamio-gia-tous-diamesolavites-etimazi-interamerican/