
Στη μητροπολιτική Νέα Υόρκη ταξίδεψαν φέτος οι επιτυχόντες συνεργάτες του διαγωνισμού πωλήσεων 2021 της Interamerican.
Οι 87 συμμετέχοντες, που διακρίθηκαν με βάση την παραγωγή τους το περασμένο έτος, είχαν την ευκαιρία, από τις 15-20 Μαΐου, να απολαύσουν μαζί με τα στελέχη της Interamerican που τους συνόδεψαν, την πολυπληθέστερη πόλη των Η.Π.Α., την πόλη με τους περισσότερους ουρανοξύστες στον κόσμο. Να βρεθούν στην πόλη που χτυπάει η καρδιά της παγκόσμιας οικονομίας, της τέχνης και της διασκέδασης.
To πλούσιο πρόγραμμα περιελάμβανε περίπατο στο Manhattan, επίσκεψη στο νησί Έλις, στο Άγαλμα της Ελευθερίας, στη βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου, άλλα και κρουαζιέρα στον ποταμό Hudson με εμβληματική θέα τη Νέα Υόρκη by night, ζωντανή μουσική και δείπνο.
Επίσης, εκτός του ενδιαφέροντος προγράμματος και των διάφορων πολιτιστικών εκδηλώσεων, οι συνεργάτες, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν διαδοχικές συναντήσεις με τα διοικητικά στελέχη και να συζητήσουν ευρύτερα θέματα πωλήσεων και ανάπτυξης, αλλά κυρίως πώς θα γίνει η ζωή των πελατών που τους εμπιστεύτηκαν ακόμα ασφαλέστερη και καλύτερη.
Στο ταξίδι επιβράβευσης παρευρέθηκαν τα διοικητικά στελέχη Τάσος Ηλιακόπουλος – Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Μανώλης Κούτης – Διευθυντής Πωλήσεων, Γιάννης Γιαννακόπουλος – Sales Operations manager και άλλα διοικητικά στελέχη της Εταιρίας.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Cover Insurance & Eurolife FFH: Επιβραβεύοντας την επιτυχία, επενδύοντας στους ανθρώπους
Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
The Sandwich generation: Πώς η ασφάλιση «αποσυμπιέζει» τη γενιά που στηρίζει τους πάντες
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Το 3ο «EEA ATHENS RUN» έστειλε το μήνυμα οτι ο αθλητισμός ενώνει

Resilience Stories: Στην πρώτη γραμμή της ανθεκτικότητας (video)

Life Plan: Επετειακό ταξίδι στο Βιετνάμ και βραβεύσεις συνεργατών

3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026

Η Linda Nieuwenhuizen αναλαμβάνει CEO των Centraal Beheer και FBTO στην Achmea

Gold βραβείο για τη συλλογική πρωτοβουλία του 1ου Εθελοντικού Δασικού Φυτωρίου στις Αφίδνες

Ξεκινάει το MDRT Day 2026


















