ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Ταξίδι επιβράβευσης Συνεργατών της SAFE PLUS στην Κρακοβία

SAFE PLUS

Σε πολύ ζεστό και συναδελφικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το ταξίδι επιβράβευσης παραγωγής της SAFE PLUS Πράκτορες Ασφαλίσεων Α.Ε. με την υποστήριξη της ERB EUROLIFE, στην παραμυθένια Κρακοβία (από 16/5/2019 – 19/5/2019).

Μια πόλη κόσμημα, γεμάτη μεσαιωνικές πλατείες και μυθικά κάστρα, πλάι στον ποταμό Βιστούλα.

Οι Συνεργάτες επισκέφτηκαν το Κάστρο Βάβελ που αποτελεί το καμάρι της Κρακοβίας, συγκεντρώνοντας μια σπουδαία συλλογή από μεσαιωνικά, γοτθικά, αναγεννησιακά και μπαρόκ κτίσματα και ξεναγήθηκαν στην μποέμικη πρώην Εβραϊκή Συνοικία , με τις μπαρόκ καθολικές εκκλησίες πλάι στις όχθες του ποταμού. Αξέχαστη εμπειρία αποτέλεσε για όλους η εκδρομή στα λαβυρινθώδη Αλατωρυχεία Βιελίτσκα, στα οποία εκτίθενται αγάλματα και έργα τέχνης, όλα σμιλεμένα πάνω σε μπλοκ αλατιού.

Την Ομάδα της SAFE PLUS συνόδευαν η κ. Τάνια Κυρλάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρίας και ο κ. Νίκος Χουλιάρας, Διευθυντής Πωλήσεων της ERB EUROLIFE .

Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους, για τον προορισμό του επόμενου έτους, στα γνώριμα πλέον Ευρωπαϊκά λημέρια.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ταξίδι επιβράβευσης Συνεργατών της SAFE PLUS στην Κρακοβία! https://www.insurancedaily.gr/taxidi-epivraveysis-synergaton-tis-safe-plus/