Ασφάλιση για Φυσικές Καταστροφές

16 νεκροί και τεράστιες καταστροφές στη Δυτική Αττική (updated)

pressroom

16 νεκροί και τεράστιες καταστροφές σε υποδομές και περιουσίες είναι ο απολογισμός από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική και ειδικότερα στην Πέραμο και τη Μάνδρα. Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα έχει διαταχτεί από το πρωτοδικείο της εισαγγελίας Αθηνών, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ ο καθηγητής Γεωλογίας του Παν/μίου Αθηνών, Δημήτρης Παπανικολάου, η περιοχή της Μάνδρας αποτελούσε για τους φοιτητές βασική άσκηση στο θέμα των πλημμυρών. “Την είχαμε επιλέξει σαν μια από τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις, όπου η ανθρώπινη παρέμβαση και η άγνοια ή η αδιαφορία ή εν πάση περιπτώσει η μη γνώση και ουσιαστική ενασχόληση με το θέμα ήταν εγκληματικού χαρακτήρα.”

της Βίκυς Γερασίμου

Η δημοτική αρχή αντιμετώπισε από το πρωί της Τετάρτης πολλές περιπτώσεις με εγκλωβισμένους σε οχήματα και κτίρια, ωστόσο τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι πλημμύρες είναι πολλά καθώς το νερό φτάνει σε κάποιες περιοχές το 1 με 1,5 μέτρο και οι βροχοπτώσεις συνεχίζονται κατά διαστήματα.

Μιλώντας το πρωί στο insurancedaily.gr o κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, αντιδήμαρχος Νέας Περάμου, ανέφερε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη στην περιοχή και οι ζημιές τεράστιες τόσο σε υποδομές όσο και σε καταστήματα και σπίτια.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + eighteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
16 νεκροί και τεράστιες καταστροφές στη Δυτική Αττική (updated)! https://www.insurancedaily.gr/terasties-katastrofes-se-ypodomes-ke-periousies-sti-nea-peramo/