
Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11 π.μ. – 3 μ.μ. για όλους τους εργαζόμενους της Πρόνοιας και συγκέντρωση στις 11.30 έξω από το υπουργείο Εργασίας, έχει εξαγγείλει για σήμερα Πέμπτη 12 Ιουλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
Αναφέρει ότι “150 επικουρικοί εργαζόμενοι στις Προνοιακές Μονάδες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, παρότι δεν έληξαν οι συμβάσεις” και κάνει λόγο για “τραγική υποστελέχωση” στις Μονάδες Πρόνοιας.
“Το επικουρικό προσωπικό των Προνοιακών Μονάδων βρίσκεται “στον αέρα”. Υπερέβησαν το 24μηνο εργασίας στο Δημόσιο με συνεχείς ανανεούμενες συμβάσεις και το Ελεγκτικό Συνέδριο, όπως και στις Μονάδες Δημόσιας Υγείας θεωρεί άκυρες τις συμβάσεις τους”, σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδια, “οι Προνοιακές Μονάδες, εργάζονται με το 45% του αναγκαίου προσωπικού, ενώ στα 8 χρόνια των μνημονίων το προσωπικό μειώθηκε κατά 2.600 υπαλλήλους”.
Πηγή: Healthmag.gr
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Η απάτη των deepfakes : Πώς να προστατευτείτε (video)
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εθνικό Σχέδιο Υγείας 2035: Η αναγκαία μεταρρύθμιση

Το σπλαχνικό λίπος "απειλεί" τον εγκέφαλο

Metropolitan Hospital: Σημαντική Διεθνής Διάκριση

Αναπτύσσεται το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής

Ερρίκος Ντυνάν: Ρομποτικό άλμα με το Da Vinci 5

ΙΑΣΩ: Πρόληψη με ολοκληρωμένα πακέτα check up για παιδιά

Η Affidea στηρίζει την Ιατρική Σχολή Αθηνών


















