Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Θ. Τελωνιάτη νέα επικεφαλής του Κλάδου Περιουσίας και Ειδικών Κινδύνων στην AIG

Θ. Τελωνιάτη

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 15 ετών στην AIG Ελλάς, ο Δημήτρης Μιχάλης, Property and Special Risks Manager, αποχωρεί την 31 Οκτωβρίου 2017. Τη θέση αναλαμβάνει η Θεανώ Τελωνιάτη.

Η Θεανώ Τελωνιάτη εντάχθηκε στην AIG Ελλάς τον Μάρτιο του 2007 προερχόμενη από τον ασφαλιστικό κλάδο. Στη δεκαετή πορεία της στην εταιρεία διακρίθηκε για την αποτελεσματικότητα με την οποία ανέλαβε τις νέες προκλήσεις που της ανατέθηκαν, τόσο στην τοπική ομάδα όσο και ως Lead Underwriter Large Limits South Zone.

Η AIG Ελλάς ευχαριστεί τον Δημήτρη Μιχάλη για τον επαγγελματισμό, την αποφασιστικότητα και το ήθος, στοιχεία με τα οποία οδήγησε τον κλάδο επιτυχώς εν μέσω αρκετών δυσκολιών και μεταβάσεων και του εύχεται καλή επιτυχία στο μέλλον.

Ταυτόχρονα, εκφράζει τις ευχές της στη νέα επικεφαλής του Κλάδου για τη συνέχιση της επιτυχημένης του πορείας κάτω από τη δική της διοίκηση.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Θ. Τελωνιάτη νέα επικεφαλής του Κλάδου Περιουσίας και Ειδικών Κινδύνων στην AIG! https://www.insurancedaily.gr/th-teloniati-nea-epikefalis-tou-kladou-periousias-ke-idikon-kindynon-stin-aig/