Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Τι σας προσφέρει η ταξιδιωτική ασφάλιση INTERAMERICAN


interamerican Καλοκαίρι με ασφάλειαΗ ταξιδιωτική ασφάλιση INTERAMERICAN σάς προσφέρει την ταξιδιωτική βοήθεια που χρειάζεστε σε κάθε σας ταξίδι, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σας εξασφαλίζει μια σειρά από ταξιδιωτικές καλύψεις για συνηθισμένα απρόοπτα, όπως η καθυστέρηση πτήσης, η απώλεια αποσκευών και εγγράφων ή η ακύρωση ενός προγραμματισμένου ταξιδιού. Ακόμα, σας εξασφαλίζει νομική υποστήριξη σε περίπτωση που τη χρειαστείτε.

Επιπλέον, η ταξιδιωτική ασφάλιση INTERAMERICAN σάς παρέχει όλη την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά περιπτώσεις όπως, ένα επείγον ιατρικό πρόβλημα, 24 ώρες το 24ωρο, σε όλο τον κόσμο.

Σε κάθε σας ταξίδι, με  οποιοδήποτε μέσο και αν ταξιδεύετε, η INTERAMERICAN θα αναλάβει για λογαριασμό σας την πλήρη διαχείριση κάθε έκτακτου περιστατικού.

Τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης INTERAMERICAN σάς προσφέρουν την ταξιδιωτική βοήθεια που χρειάζεστε σε κάθε σας ταξίδι, σε Ελλάδα και εξωτερικό:

  • Πλούσιες ταξιδιωτικές καλύψεις, με οποιοδήποτε μέσο και αν ταξιδεύετε.
  • Παροχή ιατρικής βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
  • Σημαντικές καλύψεις σε περίπτωση ατυχήματος.
  • Κάλυψη σε περίπτωση ακύρωσης του προγραμματισμένου ταξιδιού σας.
  • Απαραίτητες καλύψεις, προϋπόθεση για την έκδοση βίζας.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης. Ακόμα, μπορείτε να συνδυάσετε τα προγράμματα Classic και Ακύρωσης Ταξιδιού για ακόμα πιο ολοκληρωμένη κάλυψη.

Δείτε τους όρους του προγράμματος εδώ 

ταξιδιοτική ασφάλειαΓια να υπολογίσετε τα ασφάλιστρά σας πατήστε εδώ 

ταξιδιοτική ασφάλεια.png 2Για να υπολογίσετε τα ασφάλιστρα σας πατήστε εδώ


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 9 =

To Top