Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Τι σχέση έχει ο Διονύσης Σαββόπουλος με την Εθνική Ασφαλιστική;

Διονύσης Σαββόπουλος

Κάθε χρόνο οι Ασφαλιστικές εταιρείες διοργανώνουν τις ετήσιες βραβεύσεις τους προκειμένου να τιμήσουν τους ασφαλιστές – συνεργάτες τους για τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα. Κάθε χρόνο ξενοδοχεία, μέγαρα και συνεδριακοί χώροι γεμίζουν από τα τεράστια δίκτυα των Ασφαλιστικών εταιρειών και όλοι μαζί κάνουν τον απολογισμό και τη στοχοθεσία τους για την επόμενη χρονιά.

Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες ομάδες, μικρότερου μεγέθους αλλά μεγαλύτερης σημασίας που διοργανώνουν και αυτές ετήσιες βραβεύσεις. Κάνουν και αυτές τον απολογισμό τους αλλά και τη στοχοθεσία τους. Μιλάμε για τις επιθεωρήσεις των ασφαλιστικών εταιρειών, τις περιφερειακές διευθύνσεις και τα γραφεία πωλήσεων που σε οικογενειακό κλίμα αναγνωρίζουν τις προσπάθειες των συναδέλφων τους και “γιορτάζουν” την ολοκλήρωση μιας ακόμη παραγωγικής χρονιάς.

Σε αυτό το κλίμα κινήθηκε για ακόμη μια χρονιά και η Επιθεώρηση Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής. Η δεύτερη μεγαλύτερη Επιθεώρηση από το agency της Εθνικής Ασφαλιστικής όπου για ακόμη μια χρονιά ξεπέρασε τον εαυτό της και κατάφερε να εντυπωσιάσει συνεργάτες, διοίκηση και καλεσμένους με την άρτια οργανωμένη εκδήλωσή της.

Guest star της εκδήλωσης ο μοναδικός Διονύσης Σαββόπουλος!

Το 2016 ο κ. Χρυσολόγου και η ομάδα του είχε κλέψει τις εντυπώσεις και είχε ενθουσιάσει με τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης, των coach όλων των Ελλήνων… Παναγιώτη Γιαννάκη! Μια διαφορετική προσέγγιση που “αναστάτωσε” το κοινό.

Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Φέτος, ξεπερνώντας τον εαυτό τους και βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά η Επιθεώρηση Χρυσολόγου κάλεσε το γνωστό συνθέτη Διονύση Σαββόπουλο ο οποίος απευθυνόμενος στο κοινό μίλησε για το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης που ήταν η δημιουργία. Ο κ. Σαββόπουλος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και πώς ο ίδιος κατάφερε να δημιουργήσει. Πώς έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα και πώς η βαρεμάρα, η μίμηση και ο θαυμασμός τον έκαναν να ξυπνήσει και να κυνηγήσει τα όνειρά του. Να ξεσηκωθεί και να πάρει την απόφαση να μπει στο πρώτο ΚΤΕΛ για Αθήνα. Ο ίδιος έκλεισε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Τη μύγα στον πιο πλούσιο κάμπο να τη βάλεις… θα πάει να βρει ένα σκατό. Η πεταλούδα ή η μέλισσα στο χειρότερο σκουπιδότοπο να τη βάλεις θα πάει να βρει ένα λουλούδι. Επιλέξτε να είστε η μέλισσα στη ζωή σας και όχι η μύγα!”.  

Στη συνέχεια η ατμόσφαιρα φορτίστηκε συναισθηματικά όταν ο συμπαρουσιαστής της εκδήλωσης και κορυφαίος ασφαλιστής της Επιθεώρησης Αντώνης Βολιώτης ανακοίνωσε μαζί με τον κ. Χρυσολόγου τη δημιουργία του νέου γραφείου της Επιθεώρησης με διευθυντή τον Γιώργο Κουνέλη μέχρι πρότινος υποδιευθυντή γραφείου. Οι συνεργάτες του κ. Κουνέλη είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη στο νέο διευθυντή καθώς είχαν καλέσει τη μητέρα του και τα δύο του παιδιά, ενώ του είχαν και έναν πίνακα δώρο με αποτυπωμένο τον ναυτίλο – σύμβολο της δημιουργίας και της φυσικής και αρμονικής προοδευτικότητας.

Και οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί!

Ο κ. Χρυσολόγου θέλοντας να τιμήσει αλλά και να αναδείξει τη τεράστια δουλειά που γίνεται από τις γραμματείς στην Επιθεώρησή του, ζήτησε και από τις 18 να έρθουν στη σκηνή προκειμένου να πάρουν ένα δώρο ενθύμιο ενώ ενδιαφέρον είχε ο απολογισμός της αιμοδοσίας που είχε πραγματοποιήσει η Επιθεώρηση στα γραφεία της πριν μερικούς μήνες. Μια ενέργεια που ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων και συμφωνήθηκε πως θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν ο Γιώργος Μακρής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, ο Μιχάλης Τάτσης Διευθυντής Agency & Ελεύθερου Δικτύου, ο Σωτήρης Σοφόπουλος από τη Διεύθυνση Υποστήριξης Πωλήσεων και ο Σταύρος Καραγρηγορίου Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής.

Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Όσον αφορά τα νούμερα, η Επιθεώρηση Χρυσολόγου το 2016 είχε παραδόσεις στον κλάδο Ζωής ύψους 2.665.346 εκατ. ευρώ, ένα συνολικό χαρτοφυλάκιο εισπραχθέντων ασφαλίστρων ύψους 21.168.795 εκατ. ευρώ ενώ διατήρησε στον κλάδο αυτοκινήτων έναν στόλο 5.776 οχημάτων. Στο κομμάτι της στρατολόγησης η Επιθεώρηση εντυπωσίασε για ακόμη μια χρονιά υπογράφοντας 19 νέες συμβάσεις ενώ όσον αφορά τις αποζημιώσεις στον κλάδο ζωής επέστρεψε 5.332.176 εκατ. ευρώ και στον κλάδο αυτοκινήτου 1.339.313 εκατ. ευρώ. Σημαντικό είναι επίσης να τονιστεί ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε και που οι συντάξεις μειώνονται σταθερά κάθε χρόνο, η Επιθεώρηση έδωσε σε λήξεις συμβολαίων Ζωής 1.965.707 εκατ. ευρώ σε 170 ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν οι κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές της Επιθεώρησης ενώ μετά τη λήξη τους ακολούθησε μπουφέ προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε.

Κλείνοντας, οι λεπτομέρειες που έκαναν την διαφορά και που εντοπίσαμε εμείς ήταν τόσο η live μουσική που υπήρχε στην αρχή και στο τέλος της εκδήλωσης όσο και οι παρουσιαστές της, Αντώνης Βολιώτης και Γιώργος Κουνέλης οι οποίοι με άνεση συντόνισαν τις βραβεύσεις και τους ομιλητές.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + 10 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Τι σχέση έχει ο Διονύσης Σαββόπουλος με την Εθνική Ασφαλιστική;! https://www.insurancedaily.gr/ti-schesi-echi-o-dionysis-savvopoulos-tin-ethniki-asfalistiki/