Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Hellas Direct: Η Νέα Υπηρεσία Timeline και Επέκταση στη Θεσσαλονίκη


insurancedaily-hellasdirectΗ Hellas Direct δημιούργησε το Timeline, μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, χάρη στην οποία, για πρώτη φορά, οι οδηγοί θα μπορούν να επιλέξουν εκείνοι τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους, με την ακρίβεια ημερών!

Αναλυτικότερα, οι οδηγοί μπορούν πλέον να επιλέξουν τη διάρκεια του συμβολαίου τους μεταξύ 30 και 365 ημερών. Το παραπάνω ισχύει για όλες τις καλύψεις.

Σημειώνεται ότι ενώ η ασφάλιση των αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική, η υπηρεσία Timeline δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τους οδηγούς που προτιμούν να έχουν τον έλεγχο των εξόδων τους ή/και για τους οδηγούς που δεν χρειάζονται ασφάλιση μεγάλης διαρκείας επειδή πχ, σκοπεύουν να πουλήσουν το όχημα τους ή να καταθέσουν τις πινακίδες.

Όλα τα προγράμματα της Hellas Direct, ανεξαρτήτως διάρκειας, περιλαμβάνουν οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων και νομική προστασία.

Η Hellas Direct είναι η ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτου που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστικές εταιρίες εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Πιστεύουμε ότι ο Έλληνας καταναλωτής αξίζει μια καλύτερη ασφαλιστική εμπειρία και μια πιο δίκαιη ασφάλιση. Ειδικευόμαστε στην ασφάλιση αυτοκινήτου, με πωλήσεις προϊόντων απευθείας από εμάς, online και τηλεφωνικώς.

Η Hellas Direct έχει βραβευτεί από τα e-volution awards 2013 (βραβεία καινοτομίας και νέας e-επιχείρησης) και 2014 (ασημένιο βραβείο για ασφαλιστικές υπηρεσίες) και είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor.

Παράλληλα, η  Hellas Direct, μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, επεκτείνεται και στο νομό Θεσσαλονίκης! 

Από σήμερα, οι οδηγοί ΕΙΧ αυτοκινήτων της Θεσσαλονίκης θα μπορούν να επωφεληθούν των ολοκληρωμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων και των ανταγωνιστικών τιμών της εταιρίας. Όλα τα προγράμματα της Hellas Direct περιλαμβάνουν οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων και νομική προστασία, με κόστος κατά μέσο όρο 23,7% χαμηλότερο από την υπόλοιπη αγορά!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Hellas Direct: Η Νέα Υπηρεσία Timeline και Επέκταση στη Θεσσαλονίκη! https://www.insurancedaily.gr/timeline-%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-hellas-direct/