
Την άμεση επικοινωνία μεταξύ Πολιτείας και ασθενών, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ασθενών, με θέμα «Δημοκρατία στην Υγεία».
Ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα τους ο υπουργός Υγείας προχωρά στη δημιουργία μόνιμου συνδέσμου του υπουργείου Υγείας με τους Συλλόγους ασθενών και όπως εξήγησε, υπάλληλος του υπουργείου αναλαμβάνει από σήμερα το ρόλο του μόνιμου συνδέσμου, με στόχο την άμεση επικοινωνία μεταξύ Πολιτείας και ασθενών.
«Πρώτη προτεραιότητα του υπουργείου Υγείας είναι ο ασθενής» υπογράμμισε κατά το χαιρετισμό του ο υπουργός, επισημαίνοντας πως ο διάλογος και η από κοινού εξεύρεση λύσεων με τους Συλλόγους Ασθενών, αποτελεί την πεμπτουσία της Δημοκρατίας στην Υγεία.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Κικίλιας: Πιλοτική εφαρμογή ΣΔΙΤ στην υγεία σε 3 νοσοκομεία

Protexa: Επτά χρόνια συνεχούς στήριξης του «Δείπνο Αγάπης»

Θερμές εργασίες: Μία σοβαρή επικινδυνότητα, που χρειάζεται ευλαβική τήρηση μέτρων ασφαλείας

Mπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να είναι ηθική και σύννομη;

Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά

Αντιμετωπίζει πράγματι η Ρωσία οικονομικά προβλήματα;

«Resilience Stories»: Καλεσμένος ο Κώστας Λαγουβάρδος



















