ΥΓΕΙΑ

Την Τρίτη 11.12 ξεκινάει το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά & τις Πολιτικές της Υγείας

health

Το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας με τίτλο «Τεκμηριωμένη πολιτική στην Υγεία και την Ιατρική Περίθαλψη» που φέτος συνδιοργανώνουν η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Οικονομίας & Πολιτικής της Υγείας (ΕΕΕΟΠΥ) με τον Τομέα Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Το συνέδριο πραγματοποιείται από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα. Τα Προσυνεδριακά Φροντιστήρια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.

Στην επίσημη Έναρξη του Συνεδρίου, την Τρίτη 11.12 θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, και θα ακολουθήσει στρογγυλή τράπεζα όπου οι Ηλίας Μόσιαλος, Γιώργος Τσάκος, Θεόδωρος Σεργεντάνης και Άρης Σισσούρας θα συζητήσουν για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, εκπροσωπώντας και εκφράζοντας τις απόψεις τεσσάρων γενιών.

Στο φετινό πρόγραμμα του συνεδρίου θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων οι πολιτικές δημόσιας υγείας, οι δαπάνες και η κατανομή των πόρων στην υγεία τη μεταμνημονιακή περίοδο, ο Ιατρικός Φάκελος στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η Αξιολόγηση Τεχνολογίας Υγείας, η πολιτική για το φάρμακο και την ενσωμάτωση της καινοτομίας και θα διατυπωθούν τεκμηριωμένες προτάσεις, για την προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών στον υγειονομικό τομέα.

Στο 14ο Συνέδριο θα συζητηθούν θέματα ασφάλισης υγείας με σημαντική παρουσία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας και των μελών της.

Στο, κατά κοινή ομολογία, μεγαλύτερο και πλέον σημαντικό συνέδριο στο πεδίο των επιστημών και της έρευνας υπηρεσιών υγείας με αξιοσημείωτη επίδραση στις πολιτικές υγείας της χώρας συμμετέχει και συνεισφέρει το σύνολο σχεδόν των εμπλεκομένων στην προβληματική, τη συζήτηση και τη διαμόρφωση των θέσεων για την υγειονομική μεταρρύθμιση, για την οποία προαπαιτείται η ανάπτυξη επιστημονικής τεκμηρίωσης και κλίματος εθνικής και κοινωνικής συναίνεσης.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Την Τρίτη 11.12 ξεκινάει το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά & τις Πολιτικές της Υγείας! https://www.insurancedaily.gr/tin-triti-11-12-xekinai-14o-panellinio-synedrio-gia-ti-diikisi-ta-ikonomika-tis-politikes-tis-ygias/