Ασφαλιστικές Ειδήσεις

To insurancemarket.gr ενισχύει τον Δια-Πανεπιστημιακό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας

ennovation

To insurancemarket.gr, η Νο1 υπηρεσία σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, ενισχύει φέτος τον 12ο Δια- Πανεπιστημιακό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, εnnovation 2019.

Tο εnnovation αποσκοπεί στην προώθηση νέων επιχειρηματικών ιδεών που βασίζονται στην καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες, την ανταγωνιστικότητα στην παγκόσμια αγορά και την αειφόρο ανάπτυξη.

Διοργανώνεται από 20 πανεπιστήμια σε Ελλάδα και Κύπρο, με την υποστήριξη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρίας Money Market Α.Ε κ. Σωτήριος Παπαντωνόπουλος δήλωσε σχετικά με τη φετινή υποστήριξη του Insurancemarket.gr:

“Η νέα γενιά είναι αυτή που δημιουργεί τις τεχνολογίες μας και το σχεδιασμό των προϊόντων μας και καθημερινά την στηρίζουμε με όλα μας τα μέσα. Είμαστε πολύ περήφανοι που και φέτος υποστηρίζουμε τον 12ο Δια- Πανεπιστημιακό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας, εnnovation”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + sixteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
To insurancemarket.gr ενισχύει τον Δια-Πανεπιστημιακό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας! https://www.insurancedaily.gr/to-insurancemarket-gr-enischyei-ton-dia-panepistimiako-d/