Ασφάλιση Έργων Τέχνης Ειδήσεις & Νέα

Tο Private Client Group της AIG Στηριζει το Μουσειο Κυκλαδικης Τεχνης

AIG

logo aigΤο Private Client Group της AIG στηρίζει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης μέσα από τη χορηγία μιας σειράς διαλέξεων και εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το Μουσείο, με κύριο θεματικό άξονα τη σύγχρονη τέχνη.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Oliver Barker, αναπληρωτή Προέδρου του Sotheby’s στην Ευρώπη, ο οποίος μίλησε για την αγορά της σύγχρονης τέχνης, τους παράγοντες που την επηρεάζουν και τις σημερινές προκλήσεις. Επιπλέον, η AIG χορηγεί τον κύκλο διαλέξεων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τίτλο «Τι να Κάνουμε;», τον οποίο επιμελείται η ιστορικός τέχνης Μαρίνα Βρανοπούλου. Με πρώτο καλεσμένο τον γαλλικής καταγωγής φιλόσοφο Bruno Latour, ο κύκλος ομιλιών θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2014 με καλεσμένους τον κριτικό τέχνης Boris Groys, καθώς και τους καλλιτέχνες Andrea Fraser και Anton Vidokle. Παράλληλα, το Private Client Group της AIG θα είναι υποστηρικτής της δράσης «Τα όρια της γλώσσας μου» του εικαστικού και επιμελητή εκθέσεων Poka-Yio, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

Η συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης πραγματοποιείται στο πλαίσιο υποστήριξης πρωτοβουλιών για την τέχνη που υλοποιεί το Private Client Group, το ασφαλιστικό πρόγραμμα της AIG για ιδιώτες με περιουσιακά στοιχεία υψηλής αξίας. Το Private Client Group προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για ασφάλιση ιδιωτικών συλλογών, κατοικιών, σκαφών και αυτοκινήτων σε κατά παντός κινδύνου βάση, με καλύψεις και υπηρεσίες πέραν των συνηθισμένων της αγοράς.

Ο κος Θανάσης Πετρόπουλος, Consumer Lines Director της AIG στην Ελλάδα, σχολίασε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για εμάς να συνεργαστούμε με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης σε μια ευρεία σειρά διαλέξεων και εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται μέσα στο έτος. Ανέκαθεν θαυμάζαμε το έργο που επιτελεί το Μουσείο, όχι μόνο στη σύγχρονη τέχνη, αλλά στο σύνολο των δραστηριοτήτων του και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας δόθηκε η ευκαιρία για αυτή τη συνέργεια με το Private Client Group της AIG.»


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 9 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Tο Private Client Group της AIG Στηριζει το Μουσειο Κυκλαδικης Τεχνης! https://www.insurancedaily.gr/to-private-client-group-tis-aig-stirizi-to-mousio-kykladi/