Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Τρεις κρίσιμες ημερομηνίες για την Εθνική Ασφαλιστική

Εθνική Ασφαλιστική

Τρεις είναι οι κρίσιμες ημερομηνίες που θα κρίνουν το νέο εγχείρημα της Εθνικής Τράπεζας να πουλήσει τη μεγαλύτερη, σήμερα, θυγατρικής της εταιρεία, την Εθνική Ασφαλιστική.

του Πλάτωνα Τσούλου

Η αυριανή ημέρα, 18η Απριλίου, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ID, θα ανοίξει το data room για τις τρεις εταιρείες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο κύκλο διαπραγμάτευσης για την πώληση του 75% του μ/κ της Εθνικής Ασφαλιστικής, η 5η Μαΐου που, επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, έχει οριστεί ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δεσμευτικών προσφορών και η ημέρα κατά την οποία θα συνέλθει η γενική συνέλευση της Εθνικής Τράπεζας, που θα κληθεί να δώσει την έγκρισή της για την πώληση της ασφαλιστικής σε όποιον αναδειχθεί ως προτιμητέος αγοραστής μέσα από τη νέα διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λόγω της αρνητικής τροπής την οποία έλαβε η πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Exin και του πολύτιμου χρόνου που χάθηκε, πηγές του ID αναφέρουν ότι η ΤτΕ φέρεται να ζήτησε τη σύμφωνη γνώμη του ΤΧΣ προκειμένου ο διαγωνισμός να μην κινηθεί από το μηδέν, αλλά από εκεί που… σταμάτησε, ώστε τη σκυτάλη διεκδίκησης της εταιρείας να λάβουν οι εναπομείναντες τρεις ενδιαφερόμενοι: Fosun, Gongbao και Wintime.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − twelve =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Τρεις κρίσιμες ημερομηνίες για την Εθνική Ασφαλιστική! https://www.insurancedaily.gr/tris-krisimes-imerominies-gia-tin-ethniki-asfalistiki/