Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ΤτΕ ανάρτησε τη νέα ύλη για τις εξετάσεις μεσιτών και πρακτόρων


Τη νέα ύλη των εξετάσεων που δίνουν οι μεσίτες και οι πράκτορες ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδας, μαζί με τις ημερομηνίες για τις εξετάσεις που θα γίνουν το 2019.

Για τους πράκτορες η ύλη περιλαμβάνει 600 ερωτήσεις και για τους μεσίτες 838 νέες ερωτήσεις.

Το Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα  αφορά στην παροχή υπηρεσιών ασφαλιστικού πράκτορα και των συναφών κατηγοριών διανομής ασφαλιστικών προϊόντων, ήτοι συντονιστή των ασφαλιστικών πρακτόρων, καθώς επίσης για τα μέλη του οργάνου διοίκησης και για τους υπαλλήλους των ασφαλιστικών επιχειρήσεων που αντιστοίχως φέρουν την ευθύνη ή συμμετέχουν άμεσα στη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών προϊόντων.

Το Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Μεσίτη Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων  αφορά στην παροχή υπηρεσιών μεσίτη ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων και των συναφών κατηγοριών διανομής ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών προϊόντων, καθώς επίσης στα μέλη του οργάνου διοίκησης και στους υπαλλήλους των αντασφαλιστικών επιχειρήσεων που αντιστοίχως φέρουν την ευθύνη ή συμμετέχουν άμεσα στη δραστηριότητα διανομής αντασφαλιστικών προϊόντων.

Εξεταστέα Ύλη για το Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Πράκτορα Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων

Εξεταστέα Ύλη για το Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Μεσίτη Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ΤτΕ ανάρτησε τη νέα ύλη για τις εξετάσεις μεσιτών και πρακτόρων! https://www.insurancedaily.gr/tte-anirtise-nea-yli-gia-tis-exetasis-mesiton-ke-praktoron/