Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Υποτροφίες και ειδικές τιμές για σπουδές στην Ελλάδα με δύο κορυφαία Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας


iconΗ iCon διαπιστώνει ότι πολλοί συμπατριώτες μας δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αύξηση των προσόντων τους με μεταπτυχιακούς, αλλά και προπτυχιακούς τίτλους, καταλληλότερους για την εξεύρεση εργασίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Για να συμβάλει στην ευκολότερη ενημέρωσή τους, προσφέρει δωρεάν συμβούλευση σχετικά με σπουδές στην Ελλάδα με πανεπιστήμια διεθνούς κύρους.

Σε δύσκολους καιρούς η λύση είναι να επενδύουμε σε ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε, δηλαδή στο μέλλον μας. Αυτό μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί ακολουθώντας ένα πρόγραμμα σπουδών που προσαρμόζεται στις δικές μας ανάγκες και οικονομικές συνθήκες από όπου και αν βρεθούμε. Σημειωτέο ότι κανείς μπορεί να ολοκληρώσει τις σπουδές σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος βρίσκεται τώρα, αλλά και να μετακινηθεί συνεχίζοντας τις σπουδές του χωρίς κανένα πρόβλημα σε άλλη πόλη αλλά και σε άλλη χώρα!

Η iCon πραγματοποιεί σχετικές δωρεάν εκδηλώσεις ενημέρωσης για σπουδές (Master, Bachelor αλλά και Διδακτορικά) στις 29 Αυγούστου, 9 Σεπτεμβρίου και 26 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, στις 3 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Για κράτηση θέσης παρακαλούμε επικοινωνήστε στα www.icon.gr, info@icon.gr και 210-9248534.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Υποτροφίες και ειδικές τιμές για σπουδές στην Ελλάδα με δύο κορυφαία Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας! https://www.insurancedaily.gr/upotrofies-kai-eidikes-times-gia-spou/